Udstyr til plantning grøntsager

May 25

Udstyr til at plante grøntsager behøver ikke at være dyrt eller kompliceret. Mens der er en masse udstyr til rådighed i havearbejde, behøver du ikke meget udstyr at komme i gang. Med en skovl, en murske, kultivatorer og frø sowers, vil du have alt det udstyr, du skal plante og har tendens til din køkkenhave.

Stor skovl

En skovl er en gartner bedste ven. Hvis du har brug at fjerne store planter fra haven sengen eller vende jorden, bruge din skovl. Kigge efter en skovl med en spidse ende (normalt kaldet en spade), ikke en flad afslutning. En skovl med en flad afslutning bruges ofte til grave enkelt huller for hegnspæle.

Hånd murske

Bruge en hånd murske til at skabe små grøfter til frø. Hvis du har brug at fjerne ukrudt eller små sten i hånden, kan du bruge en hånd murske til denne opgave. Du kan også bruge en hånd murske, der er specialiseret til at grave hvis du har brug at grave et større hul for at imødekomme nye transplantationer. For større transplantationer, skal du bruge en transplanterende murske for at placere det direkte i hullet. Disse trowels er kortere og federe end den lange, omplantning trowels. Grave trowels er også gode til at lave gravhøje og bakker til planter som squash.

Frø sædemanden

Hvis du vil sikre at din frø plante er korrekte og at du ikke plante for mange frø i et hul, bruge en frø sædemanden. Dette værktøj er en lille, klart roll, der ser lidt ligesom en rulle tape og frigiver frøene enkeltvis.

Hånd kultivatorer/jord mixere

Hånd kultivatorer, som ligner store bøjet gafler, er bruger til at trække små ukrudt. Jord blandere er fork-lignende værktøjer, der fjerner ukrudt og blandes i jorden, men er lille nok ikke at forstyrre eksisterende planterødder.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com