Sådan fjerner sorte plette fra kobber

May 25

Sådan fjerner sorte plette fra kobber

Kobbers karakteristiske laks farve kan udvikle brune eller sorte plette, der i sidste ende Blødgør til en grønne patina. På dekorative stykker, kan denne patina være ønskeligt. Du kan dog fjerne denne plette, hvis det ønskes. Lejlighedsvis, er sorte pletter på køkkengrej resultatet af benytter køkkengrej ved høje temperaturer. Disse pletter er som regel permanent. Sure fødevarer, såsom frugt, frugtjuice eller salatdressinger, bør ikke opbevares i beholdere med kobber. Kobber reagerer med syre og frigiver giftige forbindelser.

Instruktioner

•Wash kobber i varmt, sæbevand vand. Bland lige dele salt, mel og eddike til at lave en pasta. Gnid pastaen på med en blød klud til at fjerne plette. Skyl og tørlæg.

•Applicer en øre-størrelse mængden af kommercielle kobber polsk til en ren klud. Gnid polske over stykke ved hjælp af blide, cirkulære bevægelser. Skyl og tør grundigt.

•Opbevar kobber i et køligt, tørt sted. Fugtighed forårsager kobber at plette hurtigere.

Tips & advarsler

  • Kobber køkkengrej er dyrt og ikke egnet til alle fødevarer. Det kræver også mere omsorg end andre typer af køkkengrej. Overveje rustfrit stål køkkengrej med en kobber bunden eller indsætte for lettere vedligeholdelse.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com