Hvilke pottemuld for Dracaena Marginata?

August 23

Med sit sværd-lignende, rød-farvet blade gør Dracaena marginata en slående supplement til din indendørs haven. Også kendt som Madagaskar dragon tree og spansk dagger, dette stedsegrønne træ er typisk dyrket som en stueplante, men kan opbevares udendørs i halvskygge i hele USA Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 10 til 12. Ud over at holde din dracaena ud af direkte lys og utætte områder, vil beplantning det i den rigtige jord hjælpe dit træ trives.

Den ideelle jord

Dracaena marginata foretrækker en jord, der har et højt indhold af næringsstoffer og er let syrlig. Selv om anlægget er bedst under fugtige forhold og kan lide fugtig jord, skal dens jord dræn godt. I dårligt drænet jord er træet i risiko for root rot og andre svampesygdomme. Den ideelle jord for Dracaena marginata vil indeholde loam for at tilføje næringsstoffer, tørv til at sænke pH-niveau og Vermiculit eller perlite at forbedre dræning.

Hvis du vælger en blanding

Mest haven forsyning Centre har potning mix for indendørs planter. Selv om omtales som pottemuld, indeholder de fleste blander ikke jorden fordi jord skaber en svær mix, der ikke dræn godt. Kigge efter en indstøbning medium, der indeholder tørv, Vermiculit eller perlite og anden form for organisk materiale, såsom kompost eller bark. Hvis du ønsker at gøre dine egne mix til din dracaena, kombinere en tredjedel kompost eller fine bark chips, tredjedel tørv og en tredjedel Vermiculit eller perlite. Fordi det ikke kan dræne godt og kan indeholde insekter og sygdom, aldrig bruge havejord for dine potteplanter.

At vælge en beholder

Beholder til din Dracaena marginata skal have mindst et drænhul i bunden. Uden dette hul, kan blive vandlidende jord i bunden af potten, fører til root rot. At give rødder plads til at udvide, vælge en container bred nok til at give 1-2 inches af plads mellem rødder og væggen i puljen. Undlad at bruge en beholder, der er for stor, da dette kan føre til over vanding. Da træet har masser af øvre vækst, er det bedst at vælge en pot, lavet af et tungt materiale såsom terracotta eller keramik for stabilitet. For at gøre træet lettere at flytte, beholderen anbringes på hjul.

Stigende luftfugtighed

Dracaena marginata er hjemmehørende i de tropiske ø Madagaskar og trives i fugtige forhold. For at forhindre mug og skimmel, holdes de fleste hjem ved lav luftfugtighed. At øge fugtigheden omkring din dracaena og gøre det føle sig mere hjemme, indstille container op på en bakke fyldt med småsten. Fylde bakken med vand nok til at holde småsten fugtig. Vandstanden skal kun fugtes småsten, ikke nå bunden af din dracaena pot.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com