Hvordan at fjerne vand pletter fra et træ vinduesplads

May 27

Hvordan at fjerne vand pletter fra et træ vinduesplads

Træ er et porøst materiale, så vand siver lige ind i det. Hvis vand blev spildt på dit træ vinduesplads og ikke ryddet op hurtigt, vand pletter vil sandsynligvis form. Disse pletter er grimme og mindske forekomsten af træ. En bred vifte af husholdnings-produkter kan bruges til at slippe af med vand pletter. Tilgang plet fjernelse proces den rigtige måde at forhindre skader på træ.

Instruktioner

•Mix sammen 1 tsk bagepulver og 1 tsk varmt vand til at lave en pasta. Brug en blød klud til forsigtigt gnide pastaen i pletter med cirkulære bevægelser, indtil de er væk. Tør væk rester med en fugtig klud.

•Spread et tyndt lag af glatte, hvide tandpasta over vand pletter. Brug en blød klud til forsigtigt gnide tandpasta i træ i små, cirkulære bevægelser, indtil de forsvinder. Tørre træ med en fugtig klud til at fjerne tandpastaen.

•Applicer en generøs belægning vaseline over vand pletter. Gnid gelé i skoven og lad det sidde på pletterne natten over. Tørre væk gelé næste dag med en fugtig klud.

•Kombiner lige dele af olivenolie og eddike i en skål. Skrub vand pletter forsigtigt med en blød klud og blanding, aftørring rag i retning af træets årer. Gå over stedet med en ren, blød klud. Gentag indtil vandet pletter er væk, derefter buff med en tør klud.

•Mix cigar eller cigaret aske med et par dråber vand til at skabe en pasta. Gnid pastaen let over vand pletter, med en blød klud, indtil de forsvinder. Tørres over med en fugtig klud til at fjerne resten-området.

Tips & advarsler

  • Rense træ med en høj kvalitet træ renere, når vand pletter er væk at genoprette glans af træ.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com