Hvad er alger problemer med Swimming Pools?

May 27

Hvad er alger problemer med Swimming Pools?

Alger er en swimmingpool vandkvaliteten problem støder mange boligejere på én gang eller anden. Alger er encellede planter, der trives i varm pool vand når sollys og utilstrækkelig sanitizer kemikalier er til stede. Det kan vise som en grønlige kastet i vandet i svømmebassiner og andre symptomer, der gør svømning i vandet ubehagelige. At holde vandet cirkulerer frit, at yde passende filtrering og balancering pool kemikalier omhyggeligt bidrage til at forhindre alger problemer med din swimmingpool.

Grønalger

Grønalger vækst er den mest almindelige alger problem med swimmingpools. Det er en frit svævende alger, der er generelt let at fjerne. Det kan give swimmingpool vand en grønlig støbt og glatte føler, der kan være farlige på pool trin. For at behandle grønalger problemer i din pool, chok pool med 10 gange den normale mængde af klor til din størrelse pool. Slå filtreringssystemet til en komplet 24-timers cyklus. Børste pool vægge og gulv kraftigt til at fjerne alger fra overflader. Tilføje en algaecide ifølge pakke retninger. Fortsætte med filtrering af vand, indtil det er klart og fri af partikler. Endelig, justere pH-værdi og klor niveauer tilbage til normal.

Sorte alger

Sorte alger er en stædig problem med swimmingpools. Det starter som sorte pletter, der ligner snavs i bunden af puljen. Det kan derefter sprede sig til væggene i swimmingpool, gør en uskøn rod. Sorte alger er svært at skrubbe fra overflader af poolen. Du skal bruge en rustfrit stål pensel for at bryde åbne den hårde dækker på algerne så at sanitizer og algaecide kan arbejde på det, efter Pool teknologi.

Gule alger

Gule alger, også kaldet sennep alger er et andet vand problem med din swimmingpool, som kan tage nogle persistens fuldt fjerne. Det kan føles som sandet på overflader af swimmingpoolen og har også en slimede føler. For at behandle dette problem, balance bassinvandet før og efter behandling. Børstning pool overflader fast hjælper med at bryde den hårde alger overflade så at kemikalier kan arbejde. Chok pool aggressivt med klor og tilføje en algaecide til vandet. Fortsætte filtrering døgnet rundt indtil algerne er helt fjernet. Vask alle pool legetøj og badetøj med rengøringsmiddel og vand for at undgå rekontaminering af pool, ifølge fod Pool & Spa.

Pink alger

Pink alger, også kaldet rødalger, er ikke en ægte alger men en bakterie, der kan forårsage problemer i din swimmingpool. Det kan vises som rust-farvede pletter i hjørnerne af pool eller rødlig-pink patches på vægge eller trin. Hvis du vil fjerne rødalger, justere pH 7.0 til 7,2. Justere alkalinitet til 80 til 100 og hårdhed til 150 til 250 dele pr. million, ifølge ren Pool & Spa. Chok poolen som anbefalet. Tilføje en algaecide, der er effektiv mod røde alger. Fortsætte med at børste og filtrere indtil problemet forsvinder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com