Nye måder til at genbruge plasticposer

May 27

Plast overfyldte lossepladser. Plastposer, som ofte undslippe papirkurv lastbil eller bin og flyve rundt og fange på træer og hegn, forårsager en uskøn rod, kan genbruges i nye og listige måder. En indlysende genbrug er at tage gamle plastikposer i købmandsforretninger og bringe nye dagligvarer hjem. En ny anvendelse: plastikposer kan makuleret og bruges som fyld i legetøj dyr og endda sofa puder.

Plasticpose tæpper

Homesteadweaver.com har fuld instruktioner og billeder om, hvordan at skære en plastikpose i strimler, som kan bundet eller loopes i lange stykker af "garn" og vævet eller anvendes for Hæklet mønstre for at lave tæpper. Plast gør tæpper meget holdbare, og perfekt til stærkt trafikerede områder som en mudder værelse.

At omdanne plastikposer til punge eller Tote tasker

Dagligvare butikker sælger eller forærer genanvendelig klud tasker, men denne listige idé genbruger en almindelig købmand plasticpose i en vandtæt og slidstærk købmand taske eller endda en lomme bog. Myrecycledbags.com tilbyder gratis mønstre, instruktioner og billeder om, hvordan man skære købmand plastikposer i strimler og forvandle dem til plast garn. Garnet er derefter hæklede til brugbare elementer som et brød taske håndtaske, en købmandsvarer tote pose og en plastik skuldertaske.

Skeen hviler

En ske resten er placeret enten på komfur eller counter top for at skære ned rengøring tid i køkkenet. En plasticpose kan genanvendes ved at skære det i kvadrater eller rektangler, og placere et snit stykke på bordplade. Denne idé naturligvis virker ikke på varme overflader. Placere en plastik firkant på bordplade i nærheden af brændeovnen og sætte din omrøring skeen eller spatel på det efter hver brug. Køkkenredskaber er vasket på oprydning tid, plastik smides væk, og tælleren er ren.

Skraldespand, plantageejer og strøelse boks Liners

Genbrug en plasticpose bragte hjem fra de store giver den et nyt liv og formål. Genbrug plastikposer som container liners er den mest effektive måde at genbruge. Linje din lille badeværelse og køkken dåser med plastikposer bragt hjem fra butikken. Brug en gammel plast pose til at line en vidjekurv, tilføje pottemuld inde i posen og plante din favorit udendørs blomster. Kat affald bokse kan foret med plastikposer så godt, så at når gamle kuld har at blive erstattet med frisk alt du skal gøre er at fjerne posen og sætte en ny. Brug en åben plasticpose i vasken til at fange grøntsager skræller eller tage det ind i haven til at indsamle grønt affald eller afhente efter jeres pet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com