Sådan børnesikkert skuffer

May 28

Sådan børnesikkert skuffer

Yndig spædbørn vokser i rambunctious småbørn, bliver det ofte nødvendigt at tage skridt til at sikre disse nysgerrige cuties fra utilsigtet skade. Mange forældre vælger at installere draw låse for at sikre, at deres nysgerrige tyke quest at udforske indholdet af skuffer ikke resulterer i skade. Installation af en skuffe lock er en effektiv måde at sikre, at dit barn ikke får ind i problemer, når din ryg er aktiveret. At tage den nødvendige tid til at installere disse beskyttende funktioner er det værd, som gør så hjælpe med at sikre dit barns sikkerhed i køkkenet eller badeværelset.

Instruktioner

•Purchase barn skuffe låse. Mens nogle forsøger at sikre deres skuffer med reb eller andre hjemmelavede systemer, er det kun idiotsikker måde at børnesikkert en skuffe med en godkendt skuffe låsesystem. Besøge en isenkræmmer og købe børnesikret låse specielt til skuffer. Når du vælger din låse, overveje, om du vil til at bore ind i træet og vælg låse i overensstemmelse hermed, da nogle kræver boring mens andre kun afhængige klæbemiddel.

•Installer låse, omhyggeligt efter pakke instruktioner. De fleste skuffe låse kræver udlæg i to dele, en til ansigtet af skuffen og den anden til læbe, der fastsætter fra kabinettets front. Når du installerer din skuffe låse, udvise ekstrem forsigtighed for at sikre, at du trofast følge pakken instruktioner. Hvis ikke korrekt installeret, vil din skuffe låse ikke være effektiv i at beskytte dit barn.

•Overvåge barnet til at sikre, at han ikke lære at betjene låse. Nogle børn er ufortrødent ved disse låse. Må ikke antage, at bare fordi du har installeret disse låse kan du efterlade dit barn uden opsyn, men i stedet se ham for at sikre, at han ikke finde dem ud. Hvis han formår at få omkring disse låse, købe en anden låsesystem og erstatte dine tidligere låse.

•Udskift låse som nødvendigt. Efter gentagen brug kan din børnesikret låse blive slidt. Hvis brud eller overdreven slitage opstår, skal du erstatte dine låse med et frisk sæt til at sikre, at de fortsætter med at holde dit barn sikkert.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com