Tøjvask instruktioner for uld stof

November 4

Uld stof findes i mange trøjer, tæpper og lignende varmt vejr tøj; dens tykke nap isolerer mod kulde og vind. Denne nationale handlingsplan og Strik stil med mest uld tøj betyder imidlertid også at det kræver meget specifikke rengøring processer at undgå svind eller pletter. Omhyggelig hvidvaskning af din uldne tekstiler kan hjælpe dem med at vare et helt liv, men der er visse procedurer du skal undgå for at holde tøjet ser og føle deres bedste.

Instruktioner

Regelmæssig vedligeholdelse

•Brush din uld stof med en beklædningsgenstand børste fra top til bund for at fjerne støv og snavs partikler. Hvis din uld har en tyk nap, dette skal gøres mindst en gang om ugen (eller efter hver brug) at forhindre støv og snavs opbygning.

•Dampen en svamp og køre det over overfladen af Strik uld stof til at fjerne overflade snavs og støv. Dette skal ske med lidt vand som muligt og kun på Strik uld; tyk uld vil absorbere for meget fugt.

•Tag ethvert spild eller pletter omgående for at forhindre dem i at iblødsætning i uld overflade. Duppe på pletten med en ren hvid klud til at absorbere så meget af pletten som muligt. Ikke gnide på pletten, da dette vil hjælpe det sat yderligere.

•Dampen en svamp i koldt sæbevand og dab på pletten forsigtigt at skylle ud enhver væske, der blev absorberet. DAB igen med det rene hvide klud til at fjerne overskydende vand og sæbe.

Hæng fugtig uld i en varmt område væk fra direkte sollys og høje varmekilder før det tørrer helt. Lufttørring i en varm--- men ikke varm---område er den eneste måde at sikre, at fugtig uld ikke vil skrumpe.

Hånd vask uld

•Fyld en balje, vask eller spand med lunkent vand; varmt vand vil skrumpe materialet. Bland om en teskefuld mild flydende vask vaskemiddel og bland så det danner sæbeskum.

•Submerge uld beklædningsgenstand helt i vand/sæbe-blandingen og suge det der i fem minutter. Forsigtigt agitere uld med dine hænder, klemme og slippe for at sikre, at vand og sæbe trænge ind på alle områder af beklædningsgenstanden. Ikke vride uld, da dette vil medføre permanent rynker og skader.

•Rinse uld tøjet grundigt med koldt vand for at fjerne alle sæbe. Forsigtigt klemme beklædningsgenstand for at fjerne overskydende vand.

•Lay uld på en flad overflade væk fra direkte sollys og varme så det tørre. Ikke hænge, da den tunge våde uld vil forårsage stretching.

Tips & advarsler

  • Læg aldrig uld tøj i en tørretumbler. Aldrig forsøge at vaske uld tøj på som tag angiver "tør kun til Rens." Aldrig vaske uld i blegemiddel. Disse forsøg vil føre til svind og skader på overfladen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com