Sådan Fortæl Hvis din by har hårdt vand

November 4

Sådan Fortæl Hvis din by har hårdt vand

Når der er en høj koncentrat af calcium og magnesium i dit vand fra hanen, anses det for at være "hårde" vand. Dens kaldet, fordi calcium og magnesium gøre det sværere for vand til at vaske væk sæbe og tøjvask vaskemiddel. Hårdt vand kan forårsage oprustning inde i dit hjems rør og apparater, der vil gøre det vanskeligt for dem at fungere. Hvis du har bare flyttet og spekulerer på, hvis du har hårdt vand, skal du bruge enkle test til at bestemme, hvis din vand har brug for et system til spildevandsrensning.

Instruktioner

•Look tæt på haner i dit hjem, herunder køkkenvask vandhane og brusehoveder. Hvis du ser en hvid, pulverformige indbetaling på din vandhane, har du højst sandsynligt hårdt vand. Disse er calcium indskud, der er blevet efterladt over tid.

•Visit hardware butik for at afhente en hjem vand test kit. Selv om nogle mener, at disse test er overvurderet og en smule pebret, vil de hjælpe dig indsnævre hvad du har at gøre med. Gå til en lokal isenkræmmer har en anden fordel: chancerne er folk på hardware butik kan fortælle dig, hvis du skal undersøge behandlinger og anbefale de bedste af dem til at bruge.

•Kontrollér varmeelement indersiden af din opvaskemaskine. Hvis dens misfarvede og føles lidt grynet, du kan have hårdt vand.

•Være opmærksomhed når du er i bruseren. Hvis det ser ud til at tage længere tid at skylle ud sæbe eller shampoo, er du sandsynligvis beskæftiger sig med postevand, der skal behandles.

•Opkald byens vand afdelingen hvis nogen af de ovennævnte prøver eller undersøgelser giver positive resultater. Degnen for departementet vand vil kunne fortælle dig om lokale vandforhold og hvad de kan forvente. Chancerne er, de bruger den samme postevand og vil være i stand til at henvise dig til en lokal vand behandling service, der giver god service.

Tips & advarsler

  • For at modvirke allerede bebyggede indskud, sættetid din bruser hoved og vask beluftere i en kalkflager remover natten over.
  • Spørg dine naboer om vandkvaliteten. De vil være i stand til at give dig råd om, hvad de skal gøre og hvilke tjenester til at søge.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com