Sådan Rengør korroderede støbejern Hollandsk ovne

March 23

Støbejern Hollandsk ovne er fælles madlavning Potter bruges i mange generationer, enten ved madlavning over åben ild ud af camping eller forberede en stegt i en 400-graders-Fahrenheit ovn. Selvom støbejern er et stærkt og alsidigt materiale, kan forkert rengøring teknikker og opbevaring forårsage støbejern til korroderer. I modsætning til almindelige gryder behov støbejern for særlig omsorg og opmærksomhed for at holde det i prime madlavning tilstand. Du kan rense den støbejern hollandsk ovn for at fjerne korrosion ved at anvende enkle trin.

Instruktioner

•Sæt dem afslappet støbejern hollandsk ovn på bordplade eller andre Plant og robust underlag. Fjern så meget af kage på rust, som du kan med fine sandkorn sandpapir. Drej den hollandske ovn på et papir plade til at tillade de løsnede rust at falde ud. Gentag som nødvendigt at fjerne alle de tykke, kage på rust pletter.

•Rinse af støbejern hollandsk ovn ud med vand. Mens puljen er fugtig, gnid de korroderede, rustne områder med en stål uld pad. Fortsætte med at skrubbe støbejern, indtil alle rust er væk. Skyl den hollandske ovn ud en anden gang med vand.

•Squeeze en dråbe opvaskemiddel i støbejern hollandsk ovn. Tænd for vandet varmt og Tilføj lige nok til at skabe sæbevand bobler. Rengør den hollandske ovn med en stiv børste og løber vandet ind i puljen til skyl sæben væk.

•Tør hollandsk ovn med et rent håndklæde. Tilføj 1 tbsp. af vegetabilsk afkortning en mikrobølgeovn-safe skål og varme, indtil smeltet. Dyp en tyk tot papir håndklæder i smeltet afkortning og pels interiør og eksteriør af støbejern hollandsk ovn.

•Præ-varme ovnen til 350 grader Fahrenheit og sted den støbejern pot hovedet på wire ovn rack for en time. Beskytte bunden af ovnen fra afkortning dyppelse med en stor cookie pan placeret under den hollandske ovn. Sluk ovnen og lad den hollandske ovn afkøle helt, før du fjerner den.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com