Sådan installeres et Metal panelet tag med instruktioner

August 25

Sådan installeres et Metal panelet tag med instruktioner

Metal tag paneler er et alternativ til traditionelle shingled tagdækning og bor på begge boliger samt på skure og kommercielle strukturer. Panelerne består af rust-resistente stål og har en piblede design tillader dem at overlappe hinanden og danne en vandtæt forsegling. Krusninger også oprette kanaler til afløb af regnvand. De metal paneler er installeret ved hjælp af kun skruer og en endelige anvendelse af fugemasse til alle synlige skruer.

Instruktioner

•Anbring en stige under tagudhæng i den ene ende af taget kanten, da du begynder installation på den nederste kant af taget. Don arbejdshandsker før begyndelsen; panelet kanterne er meget skarpe.

•Sæt en rulle på 30-pund bygning følte på den nederste kant af taget perfekt afstemt med tag kant og den venstre side af taget. Fastgør det ved hjælp af en korte pistol og galvaniseret hæfteklammer fordelt på 12-tommer intervaller.

•Unroll filt på tværs af tag, sikre det som du går, og skære overskydende ved hjælp af hobbykniv på højre side af taget. Gentag processen for at installere ekstra rækker af filt, overlappende dem af en tomme.

•Sæt et metal panel på nederste venstre kant af taget med højderygge placeret vertikalt. Skub venstre kant, indtil den er selv med den venstre kant af taget. Skub den nederste kant ned, indtil det hænger ud taget af en tomme.

•Sæt selvskærende pakning-head træskruer til panelet langs venstre kant i bunden af en højderyg. Space skruerne seks til 10 inches fra hinanden og sikre dem ved hjælp af en boremaskine. Indsæt skruen, indtil vaskemaskinen komprimeres, men være forsigtig ikke for at stramme. Indsæt ekstra skruer langs top, bund og højre kanter på samme måde.

•Sæt den anden metal panel på plads ved siden af den første, overlappende side højderygge. Skub panelet ned, indtil det hænger ud tagskægget af en tomme og sikre det med ekstra selvskærende skruer. Placere skruerne over højderyggen, der overlapper den første bedømmelseskomite, afstand mellem dem med 6 - 10 tommers intervaller.

•Fortsæt installere ekstra paneler, indtil du når den højre side af taget. Hvis det er nødvendigt, trim den sidste panel ned ved hjælp af en stiksav og metal kniven, således at det passer.

•Start den anden række af metal paneler ved at justere venstre kant med venstre side af taget og glidende nederste ned en tomme over toppen af den første række. Sikre panelet på samme måde som den første række og fortsætte med at udfylde resten af installationen.

•Applicer en 1/4-1/2-inch-diameter perle af eksteriør-grade silikone caulk over alle skrue hoveder til yderligere vandtæt metal tag paneler.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com