Sådan Fortæl Hvis et fedt Koi fisk er gravide eller syge

November 5

En del af at tage sig af din Dam at tage sig af din Koi fisk. Har en af dine Koi fisk i din dam pludselig fået federe end resten? Er du spekulerer på, hvis der kan være lidt fisk i din Dam snart? Denne artikel vil hjælpe dig med at afgøre, om du har en mama fisk på dine hænder, eller hvis der foregår noget andet.

Instruktioner

•Tag et godt kig på de fisk, som du mener er gravid. Faktisk, Koi fisk får ikke 'gravid' og ikke 'live-bærere'. Men de gør ser federe, når de har æg udvikling - normalt i foråret eller sommeren. Ser fisken tykkere end de andre fisk i dammen? Ser det federe, eller ser det oppustet?

•Look på opførsel af dine andre Koi fisk. Når kvindelige Koi har udviklet æg, har de til at blive skubbet ud af hendes krop. Dette betyder normalt, at mænd vil jage hende rundt og hovedsagelig bash hende mod siderne af dammen. Når hun expells hendes æg, hannerne kan derefter befrugte dem. De kan få helt aggressiv om dette, og det kan gå til timer - endda dage. Det er muligt, din kvinde kan komme til skade. Det er ikke ualmindeligt at have Koi fisk faktisk springe ud af dammen i løbet af denne aktivitet. Så, observere dine fisk. Er en masse fisk jagter en fisk? Presser de fisken mod siderne af dammen? Er dine fisk svømme langsommere end normalt?

•Eller, er din fisk bare fedt? Det er virkelig mere af et problem. Hvis din Koi fisk pludselig får fat, og ingen af de andre fisk jagter den rundt, er der sandsynligvis kun tre grunde. Først er at alle dine fisk er kvinder, og at fedtet man har æg, der er 'stukket' inde i hende. Andet er, at du overfeeding jeres fisk, som i sidste ende vil gøre din Dam, beskidt og usunde. Tredje er, at dine fisk har hvad der kaldes 'Fylde', 'Vattersot', Pinjekogle syndrom ' eller "Malawi Bloat". Du kan fortælle, hvis de har dette fordi som på billedet ovenfor, dine fisk vil være så oppustet at deres skalaer faktisk holde ud, hvilket gør dem ligne en Pinjekogle.

•Det eneste en hobbyist gruble kan gøre for en koi, der har stukket æg er at vente den ud. Mens der er medicin, der kan anvendes på en fisk, der har oppustet, har de ikke virkelig en track record for succes. Ekspert udtalelse vedrørende bloat er, at de fleste Koi vil til sidst dø fra det. Der er nogle konflikt med eksperter om dens årsag og den bedste behandling. Men i nogle tilfælde uden nogen kendt grund fisken vil blive bedre på dens ' egne. Giver en medicineret fisk kan mad hjælpe ikke-professionelle Koi entusiaster. Det er en sikker satsning, at have en ren koi Dam, en ren koi Dam filter, at have ordentlig salt/elektrolyt balance, ikke at indføre sygdomsangrebne fisk, og fodre en sund kost kan være nøglen til en fisk at inddrive på sin egen.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en Koi eller Dam ekspert i dit område, kalde dem. De kan have oplysninger til at hjælpe dig. Hvis ikke, læse, læse, læse. Jo mere ved du om Koi, damme og Ponding generelt, jo bedre for din finny venner.
  • Holde din Dam vand så rene som muligt. Ændre ud i vandet på tidsplan. Tjek din Dam filtre og Dam pumper til at sikre de fungerer korrekt, og erstatte enhver pumper eller filtre, der ikke er.
  • Medmindre du ved hvad du gør, netto ikke eller overhandle fisk du tror kan være syg. Det vil kun fremhæve dem og gøre dem mere tilbøjelige til at dø. Enten ringe i en professionel eller bare gør dit bedste for at skabe det bedste miljø for dem.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com