Hvordan til at dræbe bakterier på farvede Tøjvask

November 5

Hvidvaskning af med en passende mængde af vaskemidler og tørring dit tøj i tørretumbleren er normalt tilstrækkelig i dræbe de fleste dagligdags bakterier. Hvis influenza er går rundt i dit hjem, eller hvis et barn havde en ulykke i hans bukser, en smule mere grundig rengøring er i orden. Hvide er let at desinficere med klor blegemiddel, men for din farvede Tøjvask, du skal dræbe bakterier ved hjælp af en anden metode. Heldigvis, der er flere at vælge imellem, og hvis du kombinerer et par Kim-drab metoder, du vil desinficere tøjet endnu mere.

Instruktioner

•Launder farvede vasketøjet på hotteste vandtemperaturen tilladt på etiketten pleje. Varmt vand dræber flere bakterier end varmt eller koldt vand.

•Tilføj fyrretræ olie eller phenolforbindelser desinfektionsmiddel. Disse er fælles husstand desinfektionsmidler kan du tilføje sammen med din almindelige vaskemidler til at dræbe bakterier. Tilføj det efter vandet fylder, men før du sætte farvede vasketøjet i vaskemaskinen. Læs etiketten for dosering anbefalinger baseret på belastning størrelse. Brug ikke disse typer af desinfektionsmidler, hvis du vaske uld eller silke tekstiler.

Tryk på vasketøjet farvede efter tørring, •jern eller damp. Dette hjælper dræbe bakterier på cottons og nogle menneskeskabte stoffer som rayon, ifølge University of Kentucky.

Hæng tør farvede vasketøjet i sollys til at dræbe bakterier. Over tid, men gøre sollys svinder farvet tøj så dette kun når du har brug for til at dræbe bakterier. Du kan også tørre dem i din tørretumbler ved hjælp af hotteste indstilling. Læs etiketten pleje først, om at kontrollere det er sikkert for stof.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com