Sådan foretages fejlfinding af SNS på en Rheem Pool varmer

November 5

Rheem bolig swimmingpool varmeapparater har store luft spoler, en høj kapacitet pan for bedre luft flow og varme, en scroll-kompressor og et digitalt Kontrolpanel. Pool varme kan kontrolleres fra digitalt kontrolpanelet og en on-board diagnostic værktøj informerer brugerne, hvis der er et problem med varmelegeme ved at vise en fejlkode. SNS fejlkode angiver, at en af pool opvarmningsanlægget sensorer ikke er i orden og nogle fejlfinding er nødvendige.

Instruktioner

•Brug et pool termometer til at tjekke pool vandtemperatur, som bør være mellem 36 og 95 grader Fahrenheit til at bestemme, om vandets temperatur er flyttet uden for sensor rækkevidde, som er mellem 36 og 95 grader Fahrenheit.

•Rengør vand temperatursensor, som er på filterpumpe, med en klud let fugtet med sprit. Tillad sensor at lufttørre.

•Nulstil effektafbryder ved at dreje effektafbryderen off og derefter tilbage på. Vente fem minutter for Rheem pool varmer til magten tilbage på og "Power" lys på kontrolpanelet for at belyse.

•Tryk på "Sæt" på betjeningspanelet indtil "Pol" eller "Spa" vises på kontrolpanelets display. Tryk pil "Op" for at øge den ønskede vandtemperatur hvis puljen er for koldt eller "Ned", hvis puljen er for varmt. Vent fem sekunder efter den nye temperatur er markeret og derefter viser displayet den faktiske aktuelle pool temperatur. Tillad flere timer for temperaturen i poolen til ændre tilstrækkeligt.

Kortindgangsdør Rheem for service hvis SNS fejl vises efter fejlfinding bestræbelser har været gjort.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com