Hvordan kan jeg opbygge Wren fugl huse?

August 26

Hvordan kan jeg opbygge Wren fugl huse?

Gærdesmutter omfatter en familie af sangfugle fundet i baggårde og andre forstæder indstillinger. Gærdesmutter er blandt de mindste af sangfugle og har brug for fugl huse, der er skaleret til deres størrelse, med en lille adgang hul. Hvis hullet er for stort, bruge andre arter fugle bird house, tvinger wrens at søge ly andetsteds, ifølge hjemmesiden vilde fugleture.

Instruktioner

•Klippe stykker for wren hus fra et enkelt stykke af 3-fod lang, 1 tomme af 4 tommer tømmer. Skære en 4-tommer lange gulv, en 4-tommer lang forsiden og en 5-tommer lange tag. Skær to sider med den ene side har en dimension på 5 inches og den anden en dimension af 4 inches. De resterende træ bruges til bagsiden af wren bird house.

•Saml wren bird house. Fastgør gulv på bagsiden med to 1 1/2 tommer galvaniseret dæk skruer. Fastgør siderne over gulvet med 5-tommer lange sider på bagsiden. Bruge to 1 1/2 tommer galvaniserede skruer til at fastgøre hver side til bagsiden og på gulvet. Fastgør front til den forreste kant af sider og gulv med to skruer i hver enkelt komponent. Fastgør tag til de øverste kant af siderne ved hjælp af flere af 1 1/2 galvaniseret dæk skruer.

•Drill 1 1/8 tomme adgang hul i midten af fronten ca 3/8 af en tomme over gulvet. Bore to 1/4 tomme huller omkring en halv tomme under tag på siderne og front for ventilation sammen med fire 1/4 tomme huller i nærheden af hjørnerne af bunden for dræning.

Tips & advarsler

  • Brug cedertræ eller andre rot-resistente tømmer. Brug ikke behandlede eller malede tømmer til opførelsen af en wren bird house. Montere wren hus nær træer eller buske i baghaven. Montere wren bird house ved at køre skruer gennem bagsiden ovenfor og nedenfor bird house i indlæg eller poler. Skiftevis, gærdesmutte bird house kan hænge fra træets grene. Bor en 1/4 tomme hul gennem tilbage over fugl hus og bruge en wire eller sejlgarn til at hænge i huset fra en sikker gren. Uanset hvilken placering metode vælger du, du skal montere wren bird house omkring 8 fod over jorden.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com