Hvordan at reparere en Moen bruser armatur, der utætheder når ud

August 26

En Moen bruser armatur, der siver vand, når det er meningen at være slukket er en irritation og affald dine penge som din vand regningen stiger. Sediment oprustning inde brusehoved, såsom hårde vand indskud, kan forårsage utæt, såvel som en slidt ventil patron inde i vandhanen. Med et par forsyninger fra en hardware butik eller VVS levering center tager fastsættelse af enten problem ikke et højt niveau af ekspertise.

Instruktioner

•Løsn brusehoved fra den buede rør i væggen ved at dreje brusehoved mod uret. Dumpe nogen løs sediment inde i håndbruseren, så neddyppes brusehoved i en mineral remover løsning i en lille spand. Tillad brusehoved at sidde natten over, så Skyl det med vand og geninstallere det på den buede rør.

•Drej off strømmen af vand går til vandhanen ved at lukke den primære vandventil i huset. Slå en anden hane på et lavere niveau af huset, hvis det er muligt, for at trykket fra VVS

•Fjern den hane håndtag ved at bakke ud fastholde skruen, placeret enten under en plastik hætte i midten af håndtaget eller i et lille hul på siden af håndtaget. Brug en passende størrelse Phillips skruetrækker eller unbrakonøgle, afhængigt af skrue i håndtaget, fjerne skruen uden afklæder det.

•Tag metal pin midt i ventil patron eller hestesko-formede klippet i siden af kassetten, ved hjælp af et par nåle-næse tænger. Skub en Moen patron remover værktøj over patronen, så drej den mod uret, indtil patronen kommer fri af vandledningen.

•Skru den nye patron til vandrør, hjælp Moen patron remover. Erstatte de andre dele du tog vandhanen, så Tænd for vandet igen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com