Er aluminium ledninger i lamper sikker?

November 5

Er aluminium ledninger i lamper sikker?

I 1960erne og begyndelsen af 1970erne installeret bygherrer aluminium ledninger i et par millioner boliger af alle slags---nye og ombygget, enkelt - og multifamily, endog mobile---i hele USA. Og senest i 1975 Washington var advarsel af dens farer. Aluminium ledninger udgør en brandfare, den amerikanske Consumer Product Safety Commission advarede, især hvor det forgrener sig i forretninger og belysning kredsløb. Desuden, fordi aluminium korroderer, faren bliver mere udtalt med tidens gang.

At identificere problemet

Aluminium wire forringes gennem oxidation og andre faktorer, især hvor det er splejset til forbindelser, enten med andre dele af aluminium eller et andet metal som kobber. Denne forringelse medfører ledning til at overophede, at skabe en brandfare. En boligejer kan genkende tegn på dette, når forretninger eller lamper blive usædvanligt varme under normal brug.

Produkt sikkerhed Kommissionen rådgiver også udkig røg, gnister eller gnistdannelse på sporskifter og afsætningsmuligheder; mærkelige lugte, især lugten af brændende plast, nær forretninger eller switches; og lys, der flimrer eller undlader at arbejde.

Aluminium ledninger kan også har været anvendt i hjem for en reparation eller for et ekstra kredsløb. En måde at identificere det er at se på forbindelser i effektafbryderen eller et element i en mistanke om kredsløb og undersøge enderne af de nøgne ledninger. Aluminium wire er sølv, ikke den sædvanlige gylden brun af kobber. En anden måde er at undersøge de mistænkelige wire for ordet "aluminium" præget på beklædningen.

Mens den National Electric Code tillader aluminium ledninger, mandater det generelt brugen af tungere målere end det ville være nødvendigt med kobber ledninger.

Løsninger

Mange boligejere kan tror, at hvis aluminium ledninger ikke har forårsaget et problem i 30-40 år, at det er bedst at overlade alene. Dette er en fejltagelse. Som Jay Romano, skrive i "The New York Times" i februar 2006, påpeger, er en ledning mere tilbøjelige til at forårsage problemer, jo længere det forværres. Produkt sikkerhed Kommissionen rådgiver leje en licenseret entreprenør til at undersøge dit hjem ledninger og erstatte alle aluminium med kobber ledninger.

En anden foreslog Kommissionen alternativ er at installere COPALUM stik på alle aluminium forbindelser. Disse stik er krympede på med et særligt værktøj, der kun kan anvendes af en autoriseret elektriker. Mens andre stik kan installeres af boligejer, betragtes gel stoffer, der er spredt på ledninger til at reducere risikoen for aluminium korrosion ikke som en sikker måde at løse dette problem, ifølge aluminium ledninger side på Inspectapedia.com.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com