Liguster hæk potteplanter

November 5

Privets hurtigt voksende stedsegrønne og løvfældende buske anvendt almindeligt som hække og skærme. Planter er hjemmehørende i Nordafrika, Europa og Asien og tilpasse sig godt til en lang række jordbundstyper. Privets har en tæt vækst med oval, mørkegrønne blade 1-2 inches lang, og de blomstrer med hvide blomsterklaser i foråret. Liguster hæk planter vokse samt i containere og krukker som i jorden.

Vækst egenskaber

Privets reagerer godt på klipning og beskæring, og dette gør dem velegnet valg som hække. Indkapslede privets kan også være beskåret til formelle figurer eller kunne blive uddannet som topiaries. Buske med meget små blade, liguster, holly, rosmarin og Buksbom, nævnes som ideel til dyrkning i beholdere, som foreslået af James Cooper et al i "Ny komplet Aussie baggård bog." University of Florida udvidelse hjemmeside foreslår at bruge japansk og blank liguster for høje potteplanter træer til terrasser.

Pot udvalg

Beholdere kommer i forskellige størrelser og materialer. Vælg størrelse alt efter det område, hvor containeren placeres, såsom terrasse eller dæk. Til hække, ville en passende størrelse være en halv tønde størrelse. Blandt de mest attraktive muligheder for pot materiale er terracotta og sten, ifølge "Ny komplet Aussie baggård bog." Selvom plast er mere praktisk og let, er det flimsier og mindre attraktive end terracotta.

Jord og hjemmeside

En liguster tilpasser sig godt til en række jordbundstyper, så længe det er godt drænet. Rækken foretrukne jord pH er mellem 6.0 til 7,5. Anlægget har lav tolerance for dårligt drænede eller våd jord. Plante privets i områder af sol eller skygge, som planterne tilpasses forskellige lysforhold. Undgå at placere gryder i områder, der modtager direkte salt spray. Anvende en 15-15-10 eller 15-5-15 gødning, to eller tre gange om året.

Beskæring forslag

Start beskæring liguster hække umiddelbart efter plantning ved at skære planten ned til en højde på 1 fod i det tidlige forår. Fortsat skære ned anlægget til denne højde for to til tre år for at hjælpe den base fyld og vokse tætte. Sveske regelmæssigt derefter at opretholde den ønskede størrelse af hæk. Privets er let beskæres for at producere uformelle eller formelle hedge former.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com