Hvordan man dyrker Pot Luck agurker

November 6

Agurker er energisk, vellykket summertime planter i hjemmet haver, men kan blive ganske stort. Disse er vining planter, der kræver masser af plads og et espalier eller hegnet til dyrkning, så ikke altid velegnet til overfyldte haver. Pot Luck kultivar, dog opretholder en lille, kompakt form og tåler mindre plantning rum. Dette er en ideel agurk til små haver eller dyrkning af potteplanter. Plante Pot Luck frø eller stiklinger i foråret med den rigtige jord til en hurtig og tilfredsstillende agurk høst.

Instruktioner

•Start din Pot Luck agurker i midspring når jorden tør. Disse er følsomme planter, der ikke i sen frost. De gør bedst i temperaturer på mellem 65 og 75 grader Fahrenheit.

•Sæt Pot Luck agurker i etablerede haven, et sted, hvor de får fuld solskin seks til otte timer om dagen med hurtig dræning og god luftcirkulation. Der er afsat en plads af 5 kvadratfod for agurk plot hvis du planlægger at sætte ud flere planter.

•Amend jord i agurk plottet i en dybde af 10 inches. Grave og bland jorden for at lufte det, og fjern sten eller ukrudt. Bland 4 til 5 inches af organisk kompost i den dyrkede jord for bedre jordkvalitet. Slå 5-10-10 granuleret gødning i top 2 til 3 inches af jord til at tilføje flere ernæring før plantning. Følg producentens anvisninger med hensyn til mængde.

•Plant pot Luck agurk frø 1/2 til 1 tommer dybt i din ændrede jord, på hver seks inches i rækken. Forlade 12 inches af plads mellem flere rækker til at give dig plads til havearbejde.

•Kapacitet agurker med 2 inches af vand hver uge, og aldrig lade dem gå tør. Bruge 2 inches af økologiske muld mellem rækker og beplantninger, at holde ukrudt nede og at holde jorden varm og fugtig. Agurker er kort-sæson planter og behovet for overensstemmelse, selv sørge for at trives.

•Når agurker med 10-5-5 gødning efter planterne blomstre og derefter igen tre uger senere at tilskynde til fortsatte frugt produktion. Følg producentens anvisninger med hensyn til mængde og anvendelse, og altid vand planterne efter du fodrer dem.

Tips & advarsler

  • Pot Luck agurk frø spirer i syv til 14 dage. Planterne bliver kønsmodne i 55-70 dage, afhængigt af voksende zone og vejr. Agurkerne er 6 1/2 til 7 inches lang og 2 1/2 inches i diameter. Disse agurker er gode til udskæring, sandwich og salater.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com