Hvordan man bruger en Generator under en strømafbrydelse

February 25

En bærbar home generator kan være en stor hjælp, når elektriciteten går. De fleste bærbare generatorer er ikke store nok til magten alt i dit hus, men de kan levere et par kritiske apparater, såsom et køleskab og lys. Følg altid fabrikantens anvisninger når vedligeholdelse, brændstofpåfyldning og opererer en transportabel generator.

Instruktioner

•Indstil mængden strøm, der er nødvendig for hvert element, du gerne vil tilsluttes generatoren under en strømafbrydelse. Sammenlign det med den effekt, som generatoren kan producere. Ikke overbelaste generator ved at tilslutte mere end generatoren kan håndtere.

•Sæt generator udenfor i et åbent område fra windows, dør og ventilationskanaler. Brug aldrig en generator inde i et hus eller en lukket garage. Generatorer producerer kulilte. Hvis de anvendes i et lukket område, kan de forårsage kulilteforgiftning.

•Hold generatoren tør ved at sætte det på tør jord eller en egnet overflade, såsom en betonunderlag. Hvis det regner eller sner udenfor, beskytte generator med en overhead Åben baldakin.

•Kontrollér sikker generator motor er cool. Check olie og brændstof levering, og tilføje olie eller gas efter behov. Tanke ikke op generatoren, når motoren er varm, da dette skaber en fare for brand eller eksplosion. Sørg for alle apparater koblet til generatoren er slået fra. Start generator, som anvist af fabrikanten.

•Anvend en heavy-duty, jordet udendørs Forlængerledning til at tilslutte apparater og andre varer til generatoren. Du kan være i stand til at sætte nogle enheder direkte til generatoren, men da generatoren skal holdes uden for dette er ofte upraktisk eller umuligt.

Tips & advarsler

  • Gemme brændstof til din generator i en tæt lukket beholder uden for dit hjem i et sikkert område. Der kunne være staten og byen love om brug og opbevaring af generator brændstof. Spørg din lokale brandvæsen oplysninger.
  • Tilslut aldrig en generator til et hjem elektriske system. Dette skaber en potentielt dødbringende situation, der truer nytte arbejdstagere eller nogen naboer, hvis hjem er på den samme transformer.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com