Hvordan man mindsker støv i et hjem

November 6

Hvordan man mindsker støv i et hjem

Støv består af mange forskellige typer af mikroskopiske partikler, herunder stof fibre, dyrehår og menneskelige hud flager. Støv består også af mider, som er den største udløser af støv allergi og kan gøre der hjemme meget ubehageligt. Heldigvis, hvis du har en støv allergi eller er du bare træt af alle støv, der er flere almindelige vaner, som du kan vedtage og nogle ændringer, kan du reducere mængden af støv i dit hjem.

Instruktioner

•Ændr luften filtre for din hjem ventilationssystem regelmæssigt, hvis det er relevant. Filtre sidste for en til seks måneder, afhængigt. Hvis det er muligt, have en HEPA filter installeret i du varme- og kølesystem. Alternativt købe fritstående HEPA luft filtrering enheder for hvert værelse, eller i det mindste til soveværelset og andre hovedområder af hjemmet. Også, kan du købe HEPA udluftningsanordning dækker for at forhindre støv ind gennem ventilationssystemet.

•Opbevar tøj, tæpper, håndklæder og andre sengetøj, som du ikke jævnligt bære i plastbeholdere. Disse type af varer har tendens til at samle støv.

•Ændr din ark og ryste tæpper udendørs hver uge. Også dække din madras og puder i allergen-bevis dækker. Disse kan tørres med en våd klud til at fjerne støv.

•Rengør dit hjem ugentlig. Dette omfatter afstøvning, støvsugning og fejer. Glem ikke at støv på toppen af dit loft fans, på toppen af møbler, og lamellerne på dine persienner. Også, glem ikke at støvsuge i din garderobe.

Kil nips og bøger i dit hjem. Det er vanskeligt at støv. Sprede dine foretrukne nips for at gøre afstøvning omkring dem lettere. Boksen op bøger du ikke bruger en masse.

•Tag tæpper og Erstat med træ eller flise gulve. Tæppe er et paradis for støv, selv med regelmæssige støvsugning. Også, ryste ud smide tæpper udendørs en gang om ugen.

•Shake ud eller slå puder og hynder udendørs om en gang om måneden. Bruge din hånd eller træske, f.eks. Bære en ansigtsmaske, hvis det er nødvendigt, og stå så støvet ikke blæse din vej.

•Undersøg dit hjem for andre støv samlere. Tørrede blomster kranse og skåle af potpourri, for eksempel samle en masse støv. Kan du slippe af med dem.

•Vælg møbler som læder, træ eller vinyl på hvilke støv er let at fjerne. Dække dit stof møbler med vaskbart slip covers og vaske dem én gang hver tre til fire måneder. På dette tidspunkt, også vaske dine gardiner.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com