Sådan Beskær Spiral Evergreens

November 6

Skulpturelle topiaries låne elegance og en luft af dyrkningen til en gården eller haven. Stedsegrønne træer er særligt velegnede til denne form for beskæring. En erfaren træbeskærer kan skabe fantasifulde figurer som dyr og mennesker, mens hjemmet gartner kan oprette enkle figurer, som kvadrater, kugler og spiraler med minimal dygtighed og erfaring. Det er nemmest at oprette en spiral evergreen fra en kegle-formet træ.

Instruktioner

•Tie ene ende af sejlgarn til toppen af stammen af stedsegrønne. Dobbelt-knude sejlgarn og pull tæt så det ikke kommer løs mens du beskæring.

•Walk rundt om træet langsomt. Som du går, binde en knude på hver gren du vil beskære. Træk ikke for stramt--grenene skal ikke trækkes mod hinanden, men bør forblive på samme sted de var før anvendelsen af sejlgarn. Wrap sejlgarn omkring træet på denne måde, indtil du når den nederste grene.

•Undersøg træet. Visualisere træet med twined grene fjernes. Hvis figuren spiral af sejlgarn ikke er til din smag, justere det så kun de grene, du ønsker at fjerne er bundet.

•Klippe grene markeret med twine så tæt på stammen som muligt. Arbejde langsomt fra toppen af træet ned. Når alle grene fjernes, skæres enhver resterende sejlgarn bortrejst af træ. Trimme alle laset kanter, så spiral design er klart; Du skal muligvis fjerne grene på siderne af den spiral design du har skitseret, især hvis din grene er meget tæt på hinanden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com