Steder at gå i en orkan

August 28

Steder at gå i en orkan

Når en orkanen advarsel er på vej, vil du sørge for du har alt hvad du behøver, herunder mad, vand, lommelygter og et sikkert sted at gå. Afhængigt af kategorien orkanen er og hvor dit hjem er placeret, kan du være forpligtet til at evakuere indtil stormen passerer. Undertiden evakuering er ikke en option eller nødvendig, så du skal sikre du har et sikkert sted at gå i eller ud af dit hjem.

Evakuere indland

En af de sikreste steder at være under en orkan er ikke i vejen for stormen. Så hvis det er muligt, pakke op din familie og gå ophold med venner, familie eller et hotel yderligere ind i landet og ud af den orkan forventede sti. For at forberede en eventuel evakuering under en orkan, sidde med din familie og trække en evakuering rute på et kort og holde kortet i en let at finde sted. Du skal evakuere hvis du bor i en evakuering zone, Mobilhome, på en flodslette eller i et højhus. Du bør også evakuere hvis du ubehageligt blive hjemme eller føler du er i fare.

Området krisecentre

Når en storm kommer tættere på, vil de fleste kystsamfund åbne krisecentre for dem, der ikke kan evakuere, men bor ikke i sikre boliger. Gå hen til en Skjul bør være din sidste mulighed, fordi det primært vil fylde op med dem, der har brug for lægehjælp, ældre, dem i mobilhomes og hjemløse. De fleste er i området skoler og andre bygninger, der giver et stort, sikkert struktur.

Safe på værelset

Hvis du opholder dig hjem, vil du nødt til at finde et sikkert rum i dit hus. Generelt hvis du bor i et hjem, en-historie, er den stærkeste og sikreste værelse en interiør badeværelse eller walk-in closet. Sørg for, at rummet har ingen udvendige vinduer eller døre, og om muligt lukke alle døre, der fører til rum. Hvis du bor i en to-etagers hjem, søge ly på den nederste etage i et badeværelse, skab eller gangen.

Ophold indendørs

Uanset om du blive hjemme, evakuere eller hovedet til et krisecenter, er din sikkerhed det vigtigste. Ophold indendørs indtil embedsmænd har sagt, det er sikkert at gå udenfor. Under stormen kan det synes klart, men det er kun øje i storm og blæst kan samle op igen når som helst. Også, efter stormen, dit område kan være rodet med usikre debris og nedskudte elledninger, der kan forårsage en sikkerhedsrisiko.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com