Field Guide for fyrretræ træ identifikation

November 7

Field Guide for fyrretræ træ identifikation

Fyrretræer i Nordamerika forekommer i mange økosystemer, med disse træer vokser fra lavlandet ørkener til de høje stigninger i bjergene. Genkende de enkelte arter af fyrretræer er muligt, når du udbrede deres funktioner.

Identifikation

Bladene af fyrretræer er typisk nåle, med deres længder, numre og arrangement blandt de facetter, du kan bruge til deres identifikation. For eksempel, vokse af foxtail pine nåle til længder mellem 1 og 2 inches anbragt på grene i bundter af femmere, så de crowd sammen, hvilket gør hver gren ligner et dyr hale.

Størrelse

Fyrretræer kan vokse til at være så høje som 200 fod, sådan som i tilfældet med sukker fyr på vestkysten. Andre pines, herunder pinyon pine, er ofte ikke større end store buske, belaste for at nå højder på 20 fod.

Overvejelser

Overvej at bruge udseendet af de kogler, der udvikler på fyrretræer til yderligere fokus på hvilken type fyr du stødt. Jack pine, for eksempel, har kegler at vokser til at være så længe 2 inches, med kegler buede som de bue mod spidsen af lemmerne, som de vokser.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com