Hvordan du udskifter en aluminium enkelt Hung vindue

November 7

Udskiftning en gammel aluminium-indrammede vindue med en energieffektiv vindue kan bringe omkostningsbesparelser samt et frisk design løft til dit hjem. Fjernelse af aluminium vinduer er en opgave, der undertiden kræver tålmodighed, men kan gøres ved en kvalificeret DIYer med et par værktøjer og tid. Sørg for du har din nye udskiftning vindue på siden klar til installation, før du starter på fjernelsen af gamle. Afhængigt af størrelsen af det eller de vinduer skal være erstattes, bør dette job tager mellem fire og otte timer at fuldføre.

Instruktioner

•Løsn aluminium ramme skruer med boremaskine fra øverste sider og vindueskarm i vinduet aluminiumsramme. Køre en kutter eller barberblad omkring kanten af rammen og karmen til at bryde malingen forsegle og skære igennem nogen caulking, der har bygget op gennem årene. Brug den tynde kant af mejsel eller lille koben til at løsne den rude indramme fra åbningen. Være tålmodig og vedholdende her. Det kan tage lang tid at løsne vinduet; bare holde arbejde på alle sider.

•Lay et spind af malertape over vinduesglas, placere en gammel tæppe over glasset og bryde vinduet med en kølle eller hammer. Klar væk hele glasset fra rammen. Uden glas på plads, vil du kunne greb, vride og trække rammen løs mere let. Fjerne den gamle aluminiumsramme og snavs.

•Undersøg uslebne åbning for stabilitet og eventuelle fremspringende søm eller skruer. Patch enhver udvendig puds eller indvendige gips fordrevet med nedrivning. Køre en perle af silikone caulking omkring ru vinduesrammen, medmindre dette modsiges af de FREMSTILLI installation specifikationer, som fulgte med dit vindue.

•Sæt vindue forsamling i ru åbning og check for plumb og niveau. Brug træ afstandsskiver som er nødvendige for at gøre niveau. Søm rude hen til den rå frame gennem den vedlagte flange med galvaniserede søm.

•Køre den en perle af caulking omkring vinduet kanten hvor det opfylder ru ramme og anbringer trim støbning i overensstemmelse med fabrikantens anvisninger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com