God Spray til frugttræer

November 7

Frugttræer er en favorit projekt for mange gartnere til at vokse da omsorg for noget, som giver lækker frugt er fornøjelig. Men frugttræer er svært at holde spry og producerer frugt over en lang periode--mange frugttræer er udsatte for bugs og forme, der kan gøre træet syg og få det til at producere mindre frugt end ønsket. Sprøjtning frugttræer med visse økologiske løsninger på visse måder vil hjælpe dræbe disse irriterende bugs og forme og holde træerne og deres frugt sundere.

Timing Sprays

Kommercielle avlere bruger pesticider på deres frugttræer regelmæssigt, så de forske måder at bruge færre pesticider, men stadig holde skadelige bugs ud træerne. Timing sprays har bidraget til at reducere mængden af pesticider sprøjtes på frugttræer; Nylige undersøgelser har fundet, forestillingen om, at frugttræer skal være sprøjtet ugentligt i løbet af sommeren er fejlagtige. I tempererede klimaer som Californien, og især blandt æbleplantager er sprøjtning træer ugentligt indtil begyndelsen af sommeren en god idé, da det vil holde ned befolkningen af bugs, spiser frugt. Når træerne begynder at frugt, vente indtil juni før sprøjtning igen i begyndelsen og derefter i slutningen af juli måned. Træerne skal en anden spray i August måned, men ingen yderligere sprays før frugten er klar i September. Mens du kan finde et par flere rådne æbler end sædvanligt, bliver den frugt, der er godt at spise bedre end nogen af frugten overhældt med pesticider hele sommeren.

Bonide frugt træ Spray koncentrat

En bred vifte af sikre spray kan bruges i boligområder og er anbefalet af økologiske landmænd. Den nyttige ting om disse sprays er at de ikke kun dræbe de dårlige bugs ligesom møl, maddiker og orme, men de giver også god bugs som sommerfugle og larver til at fortsætte med at udfylde træerne. Bonide frugt træ Spray koncentrere dræber disse fejl og sygdomme, der kan slå træet selv, der kræver en sprøjte, en havearbejde slange, en blanding balje og spray, selv. Du blander typisk 1,5 til 2,5 ounce af løsningen pr gallon af vand.

Olie, kalk og svovl Spray

Efter du har høstet frugterne og vinteren sætter ind, kan insekter lægge æg. Også, meldug og svamp kan ligge i dvale indtil foråret og begynder at vokse med en hævn, ødelægger hele vækstsæson før det selv starter. Derfor sprøjtning olie, kalk og svovl spray til frugttræer i begyndelsen af foråret eller slutningen af vinteren er en fremragende idé. Det vil med held dræbe over overvintrende insekt æg og svampesporer uden at påvirke træet kan udfolde sig i foråret. Blot ved hjælp af kalk og svovl spray virker bedre på bestemte frugttræer som blommer, ferskner og kirsebær, dræbe brunbakteriose, meldug og andre svampe, der er skadelige for disse frugter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com