Jeg trimme ned min Butterfly Bush hvert år?

August 30

Jeg trimme ned min Butterfly Bush hvert år?

Busk kaldet Buddleia davidii kaldes butterfly bush, men der findes andre typer af planter, som tiltrækker sommerfugle. Gartnere bruger Buddleia alternifolia som en hæk på grund af dens grene, der græder nedad. Dens beskæring behov afviger fra davidii. En anden Buddleia, globosa, har også forskellige beskæring behov. Buddleia davidii er dog de mest almindelige plante dyrket som butterfly bush.

Identifikation

Buddleia davidii blev introduceret til Nordamerika fra sin oprindelige Kina. En 15-fods busk, det mister sine blade om vinteren. Bladene er grå-blå med tandede kanter og er 4 til 10 inches lang og 1 til 3 inches i bredden. Grene bue nedad og den lille, klokkeformede blomster forekommer i stramme klaser i sommer, svarende til en lilla. Farverne spænder fra hvid til mørk lilla--sorter har røde, orange eller gule farvede blomster.

Timing er vigtigt

Trim din butterfly bush i foråret, hvis du ønsker at tilskynde til blomstrende. Blomsterne forekommer på ny vækst planten udvikler hvert år, så ved at afskære ældre, woody grene, du vil opleve mere frodig blomstring hvert år. Beskære din Buddleia i efteråret eller vinteren til at fjerne de døde blomster fra sin blomstrende sommersæsonen. Deadhead falmede blomsterklaser i hele sommeren for at tvinge anlægget til at fortsætte blomstrende gennem fall.

Beskære hårdt i foråret

Trim din butterfly bush ned til inden for omkring 12 inches af jorden i foråret hvert år. Dette kan virke ekstrem og man kan frygte, dræbe dit anlæg, men denne praksis forårsager større, mere rigelige blomster senere på året. Se dit anlæg for tegn på aktiv nye vækst begyndt at dukke op fra enderne af eksisterende filialer---beskære det hårdt før denne nye vækst bliver lange. Bruge haven neglesaks til mindre grene og Beskæresave til større grene.

Invasive Status

Buddleia davidii er opført som klasse C skadelige ukrudtsplante i staten Washington og et "B" udpeget ukrudt i Oregon, ifølge USDA planter Database hjemmeside. Det sker også i British Columbia, Californien og meget af det østlige USA. Men det er ikke invasiv i disse områder fra 2011. Hawaii økosystemer på risiko hjemmeside hedder det, at det er blevet invasive på Maui og Kauai.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com