Hvordan man kan beskytte Vinyl i under-vask kabinetter

November 9

Hvordan man kan beskytte Vinyl i under-vask kabinetter

Vinyl kabinetter typisk henvise til træ kabinetter lamineret med vinyl og tilbyde boligejer en række fordele. Vinyl er slidstærk og let at rengøre, behøver bare grundlæggende sæbe og vand. Men hvis vinyl kabinetter er installeret under din køkken eller badeværelse vask, de kan være sårbare over for de skadelige virkninger af utætte rør, fører til vridning og revner. Heldigvis kan du beskytte vinyl kabinetter ved at træffe strategiske foranstaltninger til at beskytte dem mod eventuelle lækager.

Instruktioner

•Fjern alle genstande fra vinyl under-vask frysere. Spray inde i skabene med en all-purpose rengøring spray. Tør det ned med papirservietter.

•Measure længde og bredde af nederst del af vinyl kabinetter. Nedskrive målingerne.

•Klippe en gummimåtte, som bruges til at line badekar eller gulve af biler, at de målte dimensioner. Placer gummimåtte i bunden af vinyl kabinet.

•Purchase en under vasken hylde, der går rundt om din vask rør og er lavet af plastik så det ikke vil ridse indre af vinyl kabinet. Disse typer af hylder ikke kun give dig et sted at gemme elementer men også give dig mere beskyttelse fra lækager, som dryppende vand vil lække først på hylderne og ikke kabinet. Det beskytter også kabinetter fra utætte produkter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com