Forvitring betingelser for Catharanthus Roseus

November 9

Forvitring betingelser for Catharanthus Roseus

Du kan ved navnene på vinca, periwinkle og Madagaskar periwinkle catharanthus roseus, et rosenrødt blomst med et øje i midten. Denne plante er ikke må forveksles med Vinca mindre og Vinca større, selv om alle tre er medlemmer af familien dogbane. Vejrlig betingelser for catharanthus roseus, som blomstrer om sommeren, omfatter solrige klimaer. Som følge af omfattende opdræt er planterne anvendelig i en afart i farver som Bourgogne, abrikos og lavendel blå.

Temperatur

Catharanthus Roseus foretrækker varmere miljøer. Dyrke planter i jordens temperatur på ikke mindre end 70 grader Fahrenheit. Lufttemperatur skal være i intervallet 80 grader Fahrenheit til 95 grader Fahrenheit. Og om natten, planten har brug for en temperatur på 65 grader Fahrenheit og derover. Hvis du afsløre plante til nat temperaturer, at dukkert under 55 grader Fahrenheit, kunne dette påvirke anlægget af, for eksempel, at forårsager dens blade til at falde.

Vand og luft

Anlægget behøver ikke en masse mere vand end hvad det får fra naturen. De gør ikke godt hvis du levere for meget vand. For at spare på vandet, hjælper det for at muld jorden omkring planterne. Dette hjælper også med at holde ud ukrudt. De fugtige forhold planter foretrækker også gør god luftgennemstrømning vigtig for dyrkningen. Hvis planterne er i et drivhus, ville de drage fordel af brugen af fans til at forbedre luftcirkulation.

Næringsstoffer

Mens brugen af gødning kan hjælpe med dyrkning af catharanthus roseus, er det vigtigt ikke at overfertilize. Anlægget kan være sårbare over for jern mangler samt lave niveauer af kvælstof. Jern mangler dukke op som planten bliver gul, begyndende med sine blade. Dette medfører også root skaden. Anlægget er følsomme over for for meget jern for og du bør teste sin jord før administration af jerntilskud. Kvælstof mangler også forårsage dens bladene bliver gule.

Sygdomme

Nogle sygdomme anlægget er sårbare over for omfatter rod bot og leaf spot. Korrekt vanding af anlægget hjælper med at håndtere disse sygdomme. Mens vanding, bør du ikke udsætte plantens blade til vand så vidt muligt. Antenne phytophthera, en svampesygdom, er en anden betingelse blår, som planterne er modtagelige. Vanding med drop kunstvanding teknikker og anvende fungicider hjælper med at bekæmpe denne sygdom. Planten er ikke tilbøjelige til insekt skadedyrsangreb, og større væsner, såsom rådyr, tendens til at undgå catharanthus roseus.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com