Gør vanding planter med sukker en forskel?

August 31

Gør vanding planter med sukker en forskel?

Planter og dyr får deres energi ved at nedbryde sukker. Af denne grund, det synes at fornuftigt at tilsætte sukker til en plante vand ville fremskynde sin vækst. Men sandheden er, at give planterne sukker vand er oftest skadelige og bør undgås for andre jord ændringer.

Vandoptagelse

Planter optager vand gennem rødderne af en proces, der kaldes osmose. Denne proces indebærer overførsel af vand gennem cellevægge af en plantens rødder fra et område med høj koncentration til et område med lav koncentration. Anlægget bruger salte og sukker i rødderne til at trække vand ud af jorden og ind i anlægget. Tilføjelse af salt eller sukker til jorden nedsætter plantens evne til at overføre de nødvendige vand til sine rødder, får det til at gennemgå vand stress. Mens jorden vandes med sukker vand kan blive fugtig længere, kommer vandet ikke ind i anlægget hvor det er nødvendigt.

Fotosyntese

Dyr og planter får energi fra nedbryde sukker. Men i modsætning til dyr, planter skal ikke indtage sukker at overleve--de gør deres egen gennem fotosyntese, bruger kun luft, vand og lys. Plante struktur har udviklet sig omkring denne proces af sukker skabelse, og de er ikke tilpasset for at tage op sukker gennem andre midler. Af denne grund spildt sukker tilsættes en plante vand.

Næringsstoffer

Luft, vand og lys, planter har brug for næringsstoffer til at vokse. Kvælstof, fosfor, kalium og et utal af andre mikronæringsstoffer alle give vigtige byggesten, der er nødvendige for en plante til at vokse. Disse næringsstoffer er elementer, der ikke kan være lavet af anlægget og skal indhentes fra sine omgivelser. Planter placeret i næringsfattige jord har brug for mennesker til at give de mangler næringsstoffer. Men da planter kan få sukker på deres egne, det ikke nødvendigt for folk til at give det.

Mikrober

Tilføje sukker til jorden kan kunstigt forårsage mikrobielle problemer, som den øgede vækst af svamp eller bakterier fodring på den ekstra sukker i jord. Disse mikrober kan være skadelige for planter ved hjælp af vigtige næringsstoffer og vand, som planterne har brug for. De forkerte mikrober kan også angribe anlægget direkte.

Anbefalinger

For at sikre succes med dine planter, i stedet for at tilsætte sukker til vand, skal du bruge gødning eller naturlige organics, som kompost, tilføje næringsstoffer til jorden. Sørg for at give tilstrækkelige mængder af vand, så den øverste tomme eller 2 i jord tørre mellem hver vanding.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com