De bedste måder at kontrollere skadedyr på påskelilje pærer

November 10

De bedste måder at kontrollere skadedyr på påskelilje pærer

Vegetabilske og blomsterhaver er en virtuel all-you-can-eat buffet for skadedyr. Grøntsager, frugt, blomster, blade og endda pærer er en velsmagende behandle for gophers, modermærker, egern, fugle, etc. Beskytte pærer på plantning tid hjælper med at forebygge tab af hele anlægget, før det begynder at vokse og bagefter.

Introduktion

Påskelilje pærer i almindelighed, smager ikke godt at nogle skadedyr på grund af giftige kemikalier, der findes naturligt i pærer. Men, modermærker, gophers og kaniner spiser pærer. Påskelilje pærer er mere modtagelige for pære fluer, pære mider, larver og feltet mus.

Der findes flere præventive metoder og hver er valgfrit at gartneren. Beslutte, hvilken metode der er bedst til haven eller en kombination af metoder til at beskytte de påskelilje pærer.

Metoder

Bygge eller købe en firkantet pære bur omkring påskelilje pærer. Bruge tunge gage stål wire med en stram væve. Klip ledningen til 12 inches lang og 16 inches lang. Grave hullet er 12 inches bred og en lidt dybere dybden af den anbefalede dybde for plantning af blomsterløg. Lægge ståltråd i bunden af hullet med de lange kanter af wiren liggende uden for hullet. Læg et lag af jord over wiren og placere pærer på jorden. Tilføj lige nok jord til også at omfatte pærer. Fold ledningen over pærer og færdig belægning med jord. Gophers og muldvarpe vil ikke kunne komme til pærer, dermed beskytte dem. Som pære vokser, vil det naturligvis vokse gennem ledningen.

Alternativt, når plantning pærer i jorden, tilføje knuste østersskaller, småsten eller store sten til jorden og rundt om pærer. Gophers og muldvarpe vil være i stand til at skrabe jorden at komme til pærer.

Yderligere oplysninger

Andre metoder omfatter markedsføring blodmel i jorden ved plantning tid ifølge pakke retninger.

Tilføje menneskehår, mølpose eller anvendte kattegrus i enhver gopher og muldvarpe kører, der er mærkbar i haven. Gophers og modermærker kan ikke lide noget, der lugter dårligt, så de holde sig væk.

Dyp pærer i en kemisk som plantebeskytter. Plantebeskytter er et kommercielt produkt på unge træer bruges til at holde rådyr fra at spise dem. Pærer dyppet i denne kemiske vil beskytte pærer.

Økologisk pære beskyttelse for mider, fluer og larver ud over gophers og muldvarpe er en opløsning af one-kvart vand blandet med 1 tbsp. flydende sæbe og 3 til 4 tbsp. flydende hot sauce af en type som Louisiana Hot Sauce. Bland godt og spray jord og planter rundt om pærer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com