Hvordan man kan fjerne gadebelysning

November 10

Hvordan man kan fjerne gadebelysning

Komplet mørke er somme tider nødvendigt for en række forskellige årsager, herunder god søvn, fotografering udvikling eller astronomiske observationer. I nogle steder se folk, der ønsker at skære ned på de kommunale udgifter afskaffelse af gadebelysning som en energibesparende mulighed. Gadelampe fjernelse kan også være hensigtsmæssigt, hvis de ikke er i god kondition og er en sundheds- eller sikkerhedsrisiko. I de fleste tilfælde er den lokale regering eller andre organisatoriske organ, der installeret en gadelampe ansvarlig for dens fjernelse.

Instruktioner

•Locate netop gadelampe du ønsker at fjerne. Omfatte så præcist som muligt nok oplysninger om dets placering, såsom street, i nærheden af vejnumre eller andre identificerende locators, således at andre kan finde det i dit fravær.

Kortindgangsdør din by eller lokale offentlige kontorer via telefon, Internet eller skriftlig brev at spørge hvad mulighederne er for at anmode om fjernelse af en gadelampe.

•Sørg parat til at gå til offentlige by fora, møder eller rådhuset sammenkomster at gøre din sag for fjernelse af gadelygter. Du vil gøre din sag stærkere ved at gå forberedt med nøjagtige oplysninger.

•Gather støtte til din sag blandt andre kolleger beboere. Overvejer at indsamle underskrifter til en petition. Få støtte fra en regerings repræsentant vil yderligere jeres sag hurtigere.

•Gentag trin 3 og 4 indtil du nå dine ønskede resultater vedrørende gadelygter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com