Vinduet sæde ideer

February 26

En vinduesplads er en praktisk funktion til at tilføje til ethvert rum, hvor du har tilgængelig plads. Typisk, de blev bygget i ældre huse på grund af de brede køkken hjørner. Disse dage foretrækker folk at bygge dem i områder udover køkkenet. Bruge en vinduesplads til ikke kun for komfort sæder, men også ekstra lagerplads.

Køkken vindue sæde idéer

Mest almindeligt er vindue sæder bygget i køkkener som en del af en morgenmad krog området eller bare som en afslappende vindue bay. Hvis du har et stort køkken, behøver du ikke bekymre dig så meget om at spare plads, men om dit område er store eller små, bygning vindue sæde enhed med lagringsmuligheder er den bedste vej at gå.

Hvis start fra bunden eller at fjerne allerede indbyggede skabe og møbler, vil du planlægger opsætningen af en vinduesplads. Gøre længde ca 5-6 fod lang, hvis du har tilgængelig plads. Underneath, installere kabinet for at holde ekstra gryder og pander eller duge og materialer du ikke brug ofte. I nærheden af sædet, bygge yderligere reoler eller breakfronts til at vise kunst, porcelæn eller blot årstidens indretning. Skabene skal klart matche træ kabinetter, du allerede har omkring køkkenet. Sørg for at betrækket matcher dine gardiner enten af tekstur og design eller farve.

Badeværelse vindue sæder

Dit badeværelse er et fantastisk sted at slappe af om morgenen, mens få klar og natten efter en lang dag. Hvis du har et stort badeværelse, overveje at sætte en vinduesplads ved et vindue eller ved siden af forfængelighed område hvis du har ingen vinduer i dit badeværelse. Du kan få sædet bygget flere feet i længden med matchende træ og materialer, der holder i tema med resten af badeværelset. Stoffet bruges på sæde og puder skal matche vindue gardiner eller badeforhæng.

Sætte i dybe skuffer nedenunder til store håndklæder og ekstra toiletartikler. Som en ekstra bonus, hvis du bygge plads omkring varmesystem i badeværelset, bliver dine håndklæder varm hver gang du bruger en.

Soveværelse vindue sæde indstillinger

Du kan oprette en rolig, afslappende læsehjørne for dig selv, hvis du bygger en vinduesplads i dit soveværelse. Bygge sæde rundt i bunden af vinduet og sørg for det er længe nok for dig at strække ud. Matche alle af tekstiler i rummet så vinduesplads bliver en del af din indretning og ikke en selvstændig enhed. I stedet for kabinetter nedenunder, installere skuffer og har sæde toppen lift. I skufferne kan du gemme tøj, der anvendes i bestemte årstider. Under låget, gemme ekstra tæpper, lagner og håndklæder.

For et barns soveværelse er en vinduesplads fantastisk til opbevaring og afspilning. Det behøver ikke at være for lang, fordi børn er mindre i højden. Tekstiler behøver ikke nødvendigvis at matche, hvis det er et legerum eller et soveværelse med en række forskellige farver og mønstre. Byg det så låget elevatorer op og børnene kan opbevare deres legetøj indeni. Det vil være nem oprydning for dem og tilføjer høje lagerplads til rummet, hvis du gør det, 1 til 2 fod fra jorden og 4 eller 5 fod bred.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com