Fjernelse af smeltet plastik på den flade toppen af en elektrisk komfur

November 10

Fjernelse af smeltet plastik på den flade toppen af en elektrisk komfur

Distraheret madlavning kan føre til et udvalg af messer, og kun få er så rodet og svært at rydde op som plast varer, der blev ved et uheld sat på brændere. Smeltet plast har tendens til at lugte dårligt, da det brænder og kan forårsage langsigtede lugte og problemer, hvis det er venstre på din flade top stove top. Heldigvis kan du få smeltet plast off din flad top brændeovn med en smule tid og tålmodighed.

Instruktioner

•Drej off brændere og giver mulighed for plast til at køle helt af og hærde. Ikke røre en hot brænder eller stadig varmt smeltet plast.

•Scrape så meget af plast fra brænderen som du kan med en ske eller en sløv kniv. I nogle tilfælde kan plasten skalle op af brænderen når du begynde at skrabe og kommer ud helt. Være blid mens skrabe for at undgå at ridse cook glasplade.

•Applicer 1 tsk bagepulver og 2 tsk eddike til de resterende plast og lad det sidde i flere minutter. Skrub med en blød vaskeklud til at fjerne plastik.

•Rengør cook top med glasrens eller andre rengøring produkt specielt beregnet til glas eller keramik dækket flad top brændeovne. Tør med papirservietter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com