DIY værktøj brystet

November 10

DIY værktøj brystet

Have værktøjer pænt organiseret og bekvemt gemt sparer tid og frustration på de sene nødsituation reparation projekter til varmeren eller køkkenvasken. Hvis du har brug for et sted at opbevare din, en eftermiddag, to medium-vægt nytte håndtag, et par 3-tommer hængsler og et ark af 3/4-tommer krydsfiner er opbygge alt du behøver for at en brugerdefineret værktøj brystet.

Skære din stykker

Udskårne stykker for din boks fra 3/4-tommer krydsfiner. Du skal bruge to stykker klippe 12 24 inches for for- og bagside, to stykker størrelse 12 af 12 inches for enderne; to stykker 12 af 22 1/2 inches for top og bund; to 3 x 22 1/2 tommer stykker for for- og bagkant af toppen; to 3 x 12 tommer stykker for siderne af top; to 1 1/2 x 22 1/2 tommer stykker; og to stykker skære til 1 1/2 af 10 1/2 inches.

Læg din stykker for skæring ved hjælp af en 4-mund drywall pladsen på en 3/4-inch plader af krydsfiner. Start altid skære de største stykker først hen til conserve materiale. En rundsav fungerer godt.

Når alle dine brikker er skåret, sand dem godt at forhindre splinter. En magt tilfældige orbit sander er et glimrende valg, men andre power sanders og hånd slibning blokke kan også bruges.

Montage værktøj brystet

Placer krydsfiner til toppen af brystet på en flad og fast arbejdsoverflade. Lim kanten af krydsfiner. Opbygge en 12 x 24 tommer ramme af de fire stykker, 3-tommer-dækkende. Sætte rammen omkring 12 x 22 1/2 tommer toppen som en billedramme. Nail dem på plads til at oprette låget.

Byg boksen på samme måde. Først, opbygge en større ramme, (som bliver siderne af kassen) fra forsiden, ryg og side stykker. Rammen skal måle 12 af 24 inches af 12 inches dyb. Placer den omkring bunden krydsfiner rektangel og lim og søm som toppen.

For at gøre top og vigtigste kassen passe sammen stramt, samle en tredje rektangel, 10 1/2 af 22 1/2 inches, med de resterende 1 1/2-tommer-stykker. Tegne en streg omkring ydersiden af denne ramme, starte tre fjerdedele af vejen fra den nederste kant. På den nederste side af linjen, køre en perle af træ lim rundt om alle fire sider. Placere denne ramme i toppen af brystet og trykke det i, indtil linjen når toppen af boksen. Negle det på plads.

Fastgørelse af håndtag og hængsler

Installere din håndtag. Placer et håndtag i midten af ene ende, måling til kanter for at sikre det er centreret. Mark skruehuller og pre boremaskine til skruer. (De fleste håndtag har en eller to skruehuller i hver ende af håndtaget.) Fastgør håndtaget ved hjælp af de skruer, der kom med det og gentage for andre håndtaget.

Sæt din låg øverst på brystet. Placer din hængsler på tværs af sømmen mellem den boks og låg 2 inches i fra begge sider. Mark skruehuller og pre boremaskine til skruer. Vedhæfte din hængsler med skruer de kom med.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com