Hvad er den bedste tætning for en træ Garage døren?

February 26

Træ garage døre er en attraktiv tilføjelse til garagen. I modsætning til metal døre synes træ døre at tilføje ekstra bremse appel til hjemmet. Træ døre udvide og kontrakt med vejret selv, hvilket gør det vanskeligt at opnå en vejr tæt forsegling.

Den bedste tætning for en træ garage døren er en sæl, der helt dækker alle områder af udvidelse. Bunden, siderne og toppen af garageporten bør have sæler at udenfor vejret komme inde i garagen.

Tærskel sæl

Installere en tærskel segl under garageporten er én ting, mange mennesker ikke anser. Tærskel sæler er lavet af en hård gummimateriale, der supplerer den nederste tætning af en garageport. Tærskel seal er fremstillet til at afvise vand, sne og vind fra kommer under døren, mens det stadig tillader dig at køre over tætning uden skader.

Anvende tærsklen seal kræver en lim svarende til flydende Nails. Mål i bunden af garageport åbning med mellem døren spor. Skære tærskel sæl til måling ved hjælp af en hobbykniv. Tørre pasform segl på gulvet og lavere garageporten over segl. Brug en blyant til at markere placeringen forseglingen skal være i ved at spore indersiden af segl på gulvet. Hæve døren, flip segl og anvende lim med en fugepistol. Placer seglet på gulvet på sporingen mærker og tryk på seglet fast til gulvet. Luk garageporten og lad døren til at holde lukket i 24-timer for at lade lim kur.

Nederste sektion sæl

Anvende hårdgummi sæl til bunden af garageporten er nødvendigt for at holde vand fra siver under døren. Gummi vil forblive fleksible i løbet af sommeren og vinteren. Gummipakning bunden skal udskiftes hvert andet år eller når seal er beskadiget. Udskiftning af sæl kræver, at døren kan åbnes helt. Bruge en flad brækjern eller hammer til at fjerne neglene sikring af den gamle vejr forsegling. Placer den nye segl under den nederste del med buet læbe peger på ydersiden. Brug nederst tætning stifter, der kommer med den nye segl til sikker tætning til døren.

Perimeter sæl

Udskifte gamle trim omkring døråbningen med PVC perimeter vejr forsegling. PVC vejr forsegling er solidt PVC trim med en fleksibel gummi kant, der bøjer omkring garageporten, når døren er lukket. Denne type vejr forsegling holder vejret udenfor fra kommer gennem sider og top af garageporten.

Installere perimeter vejr sæl, ligesom du træ regelmæssig trim. Måle brikkerne til at passe i toppen af døråbningen og to side jambs. Placere fleksibel gummi side mod døren, så det bøjer over døren i en lille vinkel. Den solide PVC bør ikke røre døren på alle. Nail PVC til garageport åbning med efterbehandling negle.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com