Flue Installtion Guide til et gasfyr

November 11

En gas ovn kræver en flugt udluftningsanordning udvisning af røg og gasser fra ovnen. En flue kører i skorstenen længde vejlede dampene fra ovnen ud af hjem gennem skorstenen. Installere en flue ind i skorstenen er ikke en alle dages opgave, men kan tage et par timer. Når installationen er fuldført, overveje foring flue med en isoleret flue liner at hjælpe flue vare længere.

Instruktioner

•Brug et målebånd, bestemme afstanden mellem skorsten og gas ovn at se hvor meget rørsystemer er nødvendig. Måle den flue rør outlet åbner på skorstenen.

•Purchase rør på et hjem forbedring butik. Købe enkelt-væg, galvaniseret rør og enkelt-væg, galvaniseret albuerne for at matche størrelsen flue rør outlet til din skorsten. Følg rørsystem forordninger for din placering.

•Tilslut det galvaniserede rørsystem sammen der kører længden af den skorsten indre del, mens iført handsker. Rørene har en krympede ende på hver side. Tilslut den krympede ende til det næste stykke af rørets noncrimped stykke. Hvis rør behov trimning, skal du bruge metal-skæring sakse og derefter krympe ene ende af rørene med en pipe crimper.

Uddelingen pipe-forbindelser ved at skrue metalplader skruer ind i rørene på hvert forbindelse område. Sikker hvert forbindelse med fire til seks skruer.

•Skub flue i ene ende af skorstenen åbning. Have en assistent, stå på skorstenen åbnings anden ende. Når flue rør er synlig, har assistent forstå rørene og holde det på plads. Rørene skal være omkring 2 inches længere derefter skorstenen. For en eksakt længde, henvises til dit område kode forordninger.

•Tilslut rørsystem til skorstenen ved hjælp af flue-fixing stropper, skruning ene ende i flue og anden enden i den øverste plade på skorstenen.

•Installer en rustfrit stål eller aluminium skorsten flue liner en gang flue er på plads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com