Installationsoplysninger for en sten tagterrasse

November 12

Installationsoplysninger for en sten tagterrasse

Hvis du er en byen dweller, kan du stadig drage fordel af udendørs levende ved at oprette en tagterrasse. Omdanne en tagterrasse i beboelsesrum ikke kun tillader dig at være udendørs, men giver dig en fantastisk udsigt. En tagterrasse er en vidunderlig måde at drage fordel af ubrugt plads, men der er nogle forholdsregler at huske. Tag stadig skal dræn godt, og den nye terrasse bør ikke lægge vægt pres på taget. For at dræne, har enhver Tag en hældning, der skal kompenseres under installationen.

Instruktioner

•Drej ud vandtæt membran over tag. Overlap hver række af 12 inches. Tillad membran forlænger op over kanten af taget.

•Join rækker af membran sammen med tagdækning tar. Vedhæfte til tag af søm til de lodrette overflader på kanterne af membranen. Læg ikke søm i gulvet i membranen. Dække hver søm hul med tagdækning tjære.

•Installer udendørs strukturelle panel system, efter producentens anvisninger. Der er flere forskellige systemer i brug i dag, men de større paneler skabe en kontinuerlig flydende gulv system og giver mulighed for enhver type og størrelse af sten til at blive installeret. Disse paneler sidde på piedestaler og mere distribuere jævnt vægten af stenen.

•Tjek, om panel system er niveau, og justere efter behov ved at placere shims under piedestaler.

•Lay sten eller fliser over gitteret panel i det ønskede mønster. Dry-fit stenene sammen. Cement ikke på plads da du vil regnvand at sive gennem terrasse sten til den vandtæt membran og afslutte taget.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com