Om magt spændeskive sæbe til sidespor

November 12

Ved hjælp af en magt spændeskive er en nem og effektiv måde at rense dit hjem sidespor i en enkelt eftermiddag. Der er en bred vifte af sæber designet specielt til pres skiver. Da disse maskiner kan også bruges til at rense biler, hegn, og selv beton, er det vigtigt at vælge en sæbe, der er formuleret specielt til sidespor. Afhængigt af dit projekt er der en række faktorer at tage i betragtning, før du begynder, soaping. Efter disse enkle retningslinjer, kan du vælge en magt spændeskive sæbe, der vil opfylde dine behov.

Funktion

Før du vælger din sæbe, bør du sørge for at du har den rigtige højtryksspuler til jobbet. Til et job som rengøring din sidespor, bør du har brug for mere end 1300 til 1600 psi. Hvis du har træ sidespor, reducere dette til omkring 800 til 1000 psi. Der er både el og gas-drevne skiver. Disse er beskrevet mere detaljeret senere, men enten vil være passende for dette job. Power skiver kan anvendes på metal, vinyl og træ sidespor, men bør ikke anvendes på stuk eller fiberplader.

Typer

Når du vælger en renere, bør du læse etiketten grundigt. De fleste vil sige at de skære igennem skidt og snavs, men hvis du har en mærkbar problem med skimmel og meldug, vil du ønsker en formel, der nævner dette specifikt. Da forbrugerne bliver mere miljøvenlig, kan du også finde en stigende mængde af oplysninger om de miljømæssige fordele af produktet. Fabrikanter såsom simpel Green give højtryksspuler sidespor cleaner som er biologisk nedbrydelige og ugiftige til kæledyr, planter og børn. Hvis du ikke bruger en ikke-giftig renere, Husk at dække eventuelle planter rundt i bunden af huset, der er i fare for at slikke renere.

Proces

Når du er klar til at rense din sidespor, er det første skridt at sæbe det ved hjælp af en lavtryks indstilling på din magt spændeskive. Som du ansøger din sæbe, arbejde fra bunden. Skyl derefter oppefra og. Undgå døre og vinduer og spray på en nedadgående vinkel. Hvis du har nogle vanskelige skimmel eller meldug pletter, skal du vaske det i hånden med en blegemiddelopløsning. Undgå sprængning en stædig pletten for en stor mængde af tid. Nogle boligejere tilføje regelmæssigt blegemiddel til deres magt spændeskive vaskemiddel. Dette kan være meget farligt, da dette meget blegemiddel kan skade dit græs og andre planter som det siver ind i grundvandet. Spot rengøring i hånden er en sikrere metode.

Overvejelser

Der er to typer af magt skiver: El og gas. Hvis du bruger en elektrisk højtryksspuler, vil du sandsynligvis beskæftiger sig med en indre reservoir. Hvis du har en gas højtryksspuler, skal du blot placere en sifon i renere. Altid tjekke instruktioner for både effekt spændeskive og den rengøring løsning for at sikre at du har en kompatibel match. De fleste rengøringsmidler kommer i flydende form. Nogle rengøringsmidler er dog tilgængelige i handy plast sæbe packs. Disse pakker er praktisk, når du bruger en elektrisk model, som vil tillade dig at bare slippe dem ind i vaske tanken. Hvis du bruger en gas model, vil du har brug for en stor spand til at opløse pakker i før du tilføjer sifon.

Advarsel

Rengøring din sidespor med en højtryksrenser er så meget nemmere end at gøre det i hånden, du måske lyst til dette job er en brise. Det er imidlertid yderst vigtigt ikke at smide forsigtighed til vinden. På nært hold, kan en højtryksrenser rive kødet. Hvis du har kæledyr eller børn, den bedste sikkerhed metode er at holde alle inde, mens du arbejder. Du skal også være forsigtig af chok farer såsom elektriske linjer fodring din måler. Endelig hold en god afstand mellem højtryksspuler og sidespor. En højtryksspuler på nært hold vil strippe finish fra din sidespor.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com