Hvordan til at rense Motor olie spildt i garagen

November 12

Hvordan til at rense Motor olie spildt i garagen

Olieudslip på din garage gulv er ikke kun grimme, de kan være farlige for kæledyr og børn. Trådte i olie kan trådt ind i dit hjem, ødelægger tæpper, eller spredes på indersiden af din bil foden godt, forårsager dine fødder til at glide fra pedalerne under kørsel. Store udslip kan flyde ind i storm afløb, risikere at forurening af vandforsyningen hindres. Rengøring olieudslip, så snart de sker reducerer disse risici og holder din garage, pæn og ren.

Instruktioner

•Surround store udslip med rene kattegrus eller savsmuld til at forhindre olien i at sprede. Dække olieudslip med resterende kattegrus eller savsmuld, og lad det natten over for at opsuge olien. Advare andre familiemedlemmer ikke at bruge garagen.

•Sweep kattegrus i en fejebakke med værftet pensel og sted i en affaldssæk. Bortskaffe taske ifølge lokal lovgivning vedrørende bortskaffelse af olie. Mange stater har farlige affald politikker og tillader ikke brugt motorolie skal bortskaffes i papirkurven.

•Soak den resterende olie pletten med flydende opvaskemiddel og lidt vand. Skrub området med en nylon skrubbe børste; stål pensler kan beskadige de øverste lag af beton. Brug en klud til at tørre den rengjorte overflade.

Tips & advarsler

  • Gamle håndklæder kan bruges til at opsuge olie, hvis du ikke har kattegrus eller savsmuld.
  • Spray ovn renere på genstridige oliepletter.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com