Metoder til plantning vinter Triticale

February 27

Vinter triticale er en krydsning mellem hvede og rug, og har højere svin feed værdi end hvede. Det har også højere proteinindhold (13%) og aminosyrebalancen end majs. Plantning metoder til vinter triticale begynde med glat, fast, vegetation-fri såbed forberedelse, herunder dybe jordbearbejdning og disking jorden.

Variation og plantning dato Selection

Vælg en certificeret frø udvalg, der har god fremstilling evne og sygdomsresistens, og er blevet behandlet med et svampemiddel. Sorter Karl og Kramer producere et gennemsnit på 45 kg pr. skæppe, og producere frø hoveder i 58 dage. De optimale plantning datoer for vinter triticale er November 15-December 1. Hvis frøene er plantet tidligere end disse datoer, kunne de blive beskadiget af sygdomme og insekter. Ekstra fald vækst kan føre til lodging hvis stilk strækforlængelse og hoved dannelse begynder i efteråret, og vinteren kill kan resultere.

Metode for jordbundens tilstand forberedelse

Jorden bør blive testet for at afgøre, hvor meget kalk og gødning skal anvendes, når plantning vinter triticale. Følg procedurerne anbefalet af din jord test lab, som er normalt udført af din Statsuniversitet extension service. Tage jord fra typiske plantningsområder, og undgå atypiske områder eller områder, hvor jordbunden er deprimeret eller eroderet. Anbefalede jord pH for voksende vinter triticale er 5.8 til 6.5, og planterne er ikke så produktive når vokset i jord, der har lavere, eller sure, pH-niveauer. For at rette sure jord, indarbejde kalk i jorden ved den af fabrikanten anbefalede koncentration. Kvælstof bør anvendes på 20 lbs pr acre på plantning tid. Anvende fosfor og kalium baseret på anbefalinger fra jord test. Svovl bør anvendes på 10 lbs. pr. hektar på plantning tid til at forhindre svovl mangler. Mikronæringsstoffer føjes ikke normalt.

Metode til plantning sats og dybde

Den måde, frøene er plantet påvirker mængden af frø behov. Den bedste måde at plante små korn frø er med en korn boremaskine plantageejer, som giver mulighed for præcision plantning. Plantning sats bør være 28 til 36 levedygtige frø pr. kvadratfod. Hvis du plante til hånd-scatter frø jævnt over jordoverfladen (tv) og derefter let rake området (disking), øge mængden af frø plantet med 20 procent. Hvis jorden er medium - til fine-teksturerede, plante frøene i en dybde af 3/4 inch til 1 1/2 inches dyb. For sandet jord, plantefrø op til 2 inches dyb, da de kunne være tørrere betingelser. Frøene bør placeres i fast kontakt med fugtig jord og dækket for at forhindre udtørring. Imidlertid ikke dæk dem med mere end 2 inches af jord da dette kunne resultere i tab af kraft og den manglende udplantningsplanterne til at dukke op.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com