Hvor vilde Fiddlehead bregner vokser?

November 13

Hvor vilde Fiddlehead bregner vokser?

Fiddlehead bregner er faktisk de unge, hejst fronds af en bregne. Navnet refererer til deres lighed med de krøllede ornamenter på halsen violiner eller violiner. Fiddleheads af en række bregner er spiselige og ganske velsmagende.

Hvor de vokser

Vilde fiddlehead bregner vokser i kølige, fugtige og skyggefulde områder, ofte nær flodbredder. De er især talrige i New England, men også vokse godt i de store søers område, Pacific Northwest, Alaska og mange dele af Canada. Fiddleheads gør ikke godt i områder, der er varmt året rundt.

Spiselige sorter

Fiddleheads af nogle bregner er spiseligt og anses for et delikatesse. De mest populære og velsmagende er fiddleheads af struds bregne. Yderligere populære spiselige varietals omfatter bracken, kanel, royal, zenmai og vegetabilske bregner. Fiddleheads skal være godt kan skylles før madlavning og dampet, kogt eller sauteed.

Overvejelser

Konsultere en botaniker eller field guide for at identificere typen af fern før høst og spise fiddleheads. Spis kun fiddleheads, som resten af bregne er giftige.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com