Hjemmelavet renere til No-voks gulve

September 2

Hjemmelavet renere til No-voks gulve

Hjemmelavet, eller "grønne" rengøringsmidler anvendes ofte i stedet for mere giftige produkter som folk bliver mere bevidste om nødvendigheden af at beskytte miljøet. Der er hjemmebagte versioner af noget, du skal holde dit hus rene og lugter frisk. Ikke kun kan du gøre din egen gulv renere for et par cents om dollar, vil du også gøre din del for at fremme et sundere og sikrere miljø.

Fedt-Cutting flydende sæbe

Du kan fjerne fedt og sæbe udskud fra din no-voks gulv med en blanding af eddike, vask soda og flydende sæbe. Denne blanding er især nyttig for bejdset eller snavsede gulve behov for skrubbe som vask soda vil medvirke til at reducere det arbejde, der kræves for opgaven. For at gøre, mix 1 kop hvid eddike med 1/4 kop vask soda. Tilføj 1 tbsp. en olie-baseret flydende sæbe, såsom skålen vaske, og fyld spanden med 2 gallon varmt vand. Rør indtil vask soda er opløst og derefter moppe som sædvanlig.

Hvid eddike

Oprette en enkel, men kraftfuld løsning til at moppe og desinficere dit no-voks gulv med. Længe kan en husråd for pletter, eddike, en kraftfulde desinfektionsmiddel, nemt bruges til at dræbe bakterier og fjerne lugt. Desuden er det sikkert for alle vinylgulve, hvilket betyder at du kan bruge denne enkle kombination til daglig rengøring. Det også skærer fedt og fjerner mug. Kombiner 1/2 kop hvid eddike med 1/2 gallon varmt vand i en stor spand. Bruge en svamp moppe på gulvet og ikke skylle. Eddike lugt vil fordampe i mindre end en time.

Eddike og babyolie

Anvende denne hjemmelavet cleaner til din no-voks gulv, når du ønsker en ren gulv med en lille skinne. Babyolie giver gulvet en poleret udseende og er meget mild. For at gøre, mix 1 kop hvid eddike og 5 dråber babyolie i 1 gallon varmt vand. Opskriften kan blive ændret lidt hårdere job med inddragelse af 1/4 kop borax. Bruge en svamp moppe og anvende blandingen sparsomt til dit linoleum gulv.

Citronsaft, eddike og æterisk olie

Erstatte kommercielle rengøringsmidler med denne frisk duftende, for en behagelig metode af rengøring; Det er perfekt til når du ønsker en mousserende gulv, der lugter så godt som det ser ud. Bland 1 gallon varmt vand, 1 kop hvid eddike og 1 tbsp. citron saft i en spand, så tilsæt 20 dråber af en æterisk olie, såsom pebermynte eller tea-tree olie. Rør ingredienserne med en lang håndterede træske eller andre implementere og moppe som sædvanlig. Ikke skylles.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com