Hvordan at rengøre ru Chrome

September 2

Chrome er mere af en kosmetisk metal fordi det er relativt blødt i forhold til andre metaller, og så det er mest almindeligt brugt som en øverste lag til at dække hårdere metal. Chrome er sådan en æstetisk tiltalende metal, der bruges til en bred vifte af emner, fra husholdningernes inventar til cykler, så at vide, hvordan du rengør det er vigtigt. Da chrome er udviklet til visuelle appel giver det ingen mening i at tillade overflade snavs at mindske sin glans.

Instruktioner

•Kombiner en 2-gallon spand vand med 1 spsk af opvaskesæbe. Dyp en blød, ikke-slibende klud i vand og sæbe blandingen og let skrubbe snavs ud af krom. Dette er en let metode til rensning af chrome, der ikke er meget beskidt.

•Mix en 2-gallon spand vand med 1 kop eddike. Dyp en blød klud i blandingen og krat i chrome. Denne blanding virker bedre for mere beskidt chrome da surhedsgraden hjælper med at fjerne plette. Drys bagepulver på klud til at støde op rengøring.

•Crumple op et stykke alufolie og anvende eddike på den. Skrub chrome med en mellemlang mængde kraft. Gøre ikke for at krat alle hårdere end dette at forhindre ridser. Dette fjerner genstridige rust fra chrome og er optimal til rengøring genstande som cykler og kofangere. Du kan endda erstatte folie med en meget fin kvalitet stål uld. Skyl krom med vand og tør det grundigt, således at nye rust ikke er en.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com