Hvordan til at sænke min klor niveauer i min swimmingpool

November 13

Størstedelen af swimmingpools bruge klor til at rense deres vand. Kontrollere klor niveauet regelmæssigt hjælper med at sikre sikker betingelser for svømmere. Hver gruppe bruger et andet beløb af klor afhængigt af den pool klor efterspørgsel. Temperatur, vejret og mængden af svømmere poolen har indflydelse klor efterspørgsel. Undertiden efterspørgslen skifter pludseligt, og resultatet er swimmingpoolen har for højt eller for lavt klor niveauer. Du kan nemt og lavere billigt han klor niveauet i din pool.

Instruktioner

•Test klor niveau til at afgøre, om det er uden for det korrekte område. Bruge en klor testkit eller tage en prøve af pool vand til din lokale pool butik for at teste for klor niveauer i vandet. Ideel niveauer er mellem 1 og 3 dele pr. million.

•Indstil dit pool filter at "spilde" eller "efterdønningerne" og delvist afløb bassinvandet. Dræne pool til bunden af skummer, og angiv derefter din pool filter tilbage til standardindstillingen.

•Anvend en slange til at genopfylde pool til dens normal vandstand. Dette udvander vandet og sænker niveauet klor.

•Test klor niveauet til at bestemme, hvis det er vendt tilbage til normalområdet. Teste en prøve af din pool vand selv eller tage det til din lokale pool butik for at teste. Hvis klor niveauet er for højt, skal du gentage dræning og mættende processen, indtil vandet når det ønskede klor niveau.

Tips & advarsler

  • Lad ikke din pool filter køre mens vandstanden er lavere end skummer. Dette vil køre luft at pumpe motor og få det til at brænde.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com