Sådan foretages fejlfinding af et indbygget skab

November 13

I stedet for at være fritstående, kan indbyggede frysere tilsluttet til en væg eller forsænket mellem væggene. Fejlfinding en indbygget fryser er meget ligesom fejlfinding enhver kabinet. Alle har de samme komponenter og står over for de samme problemer, med skuffer ikke glider godt, hardware bliver løs og et kabinet ikke sidder square.

Instruktioner

•Åbn døren. Inspicere skruerne, hvis døren hænger løst på kabinettet eller døren ikke er korrekt justeret. Løsne hængsel skruer. Skubbe døren op eller ned, indtil det er korrekt justeret. Stramme skruen.

•Åbn skuffen, og fjern det fra kabinettet hvis det ikke sidde flush mod rammen ansigt. Flytte guiden skuffe ind og ud at sikre den bevæger sig let. Justere glider, hvis det er nødvendigt, indtil de flytter nemt. Placere siderne af bagsiden af skuffen oven på glider, eller indtil glider snap på siderne af skuffen. Flyt døren ind og ud. Hvis døren fortsat at holde sig selv med en ordentlig glide justering, spray glider med et smøremiddel.

•Træk ud hylde Hvis det sagging. Inspicere pinde på bagsiden af kabinettet. Indsæt en pløkkerne i rette position, og erstatte eventuelle manglende pinde.

•Løsn og fjern skruerne fra indersiden af kabinettet, hvis dørene ikke line op. Hold toppen af kabinettet med den ene hånd eller har en assistance hold kabinettet, mens du fjerne skruerne. Juster kabinet på væggen, placere shims nedenunder kabinettet, hvis det er nødvendigt at bringe skabet på plads. Indført et niveau på kabinettet for at sikre det niveau. Udskift skruerne.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com