Sådan Care for Crocea muslinger

November 13

Crocea musling, Tridacna crocea eller kedeligt clam er et fælles træk i mange hjem akvarier takket være sin dekorative udseende. Disse muslinger har en række farver, når de ses fra forskellige vinkler og i forskellige lyskilder, herunder blå, lilla, grøn, guld og brun eller mørk orange. Musling når op til 9 inches lang. Når det er på plads, det lever op til sit navn, grave i jorden eller sten i bunden af dit akvarium og ikke give slip. At yde ordentlig miljø og pleje for din clam vil holde denne levende dekoration glad som a... du kender.

Instruktioner

•Tilvejebringelse din musling med konstante og intense belysning fra et supplement akvarium lys med et niveau af seks til 10 Kelvin. Disse lys er tilgængelige fra akvarium levering butikker; Følg instruktioner for specifikke produkt, som de forskellige niveauer af lys kræver forskellige placering.

•Sæt din musling på væggen i dit akvarium om halvvejs op hvis du er bekymret for utilstrækkelig belysning. Muslinger vil klamre sig til nogen fast overflade, så gør det muligt at sidde højere i tanken, og derfor tættere på lyskilde, vil holde musling sundere.

•Maintain din tank temperatur mellem 75 og 84 grader Fahrenheit. De fleste tanke og pumpesystemer gør det muligt at overvåge og justere temperaturen efter behov; konsultere din producentens instruktioner, hvis det er nødvendigt.

•Circulate vandet i din tank med en pumpe til at levere en moderat strøm eller trække på musling. Musling gravende og vedhæfter kapaciteter er et resultat af dens naturlige levesteder, hvor det konstant undergår buffeting fra havstrømme. Giver vand flow mønstre vil tillade den musling til at føle sig mere hjemme.

•Når venusmuslinger mindre end 2 inches lang med planteplankton kosttilskud tre gange om ugen til at sikre, at de har nok mad. Disse muslinger naturligt foder på partikler i vandet, men de små kan ikke kunne forsørge sig selv i en relativt ren tank miljø.

•Kontrollér kemien i din tank vand mindst en gang hver anden uge med en test, der er tilgængelige fra fisk og akvarium levering butikker. Musling vokser bedst med et calcium niveau for mellem 380 og 450 mg pr. liter, et alkalitet niveau for otte til 11 dKH og en magnesium 1280 til 1350 dele pr. million. Leverandørerne vil også kunne give dig med de kemikalier, der er noedvendige for at tilpasse disse niveauer, hvis du skal.

Tips & advarsler

  • Hvis din musling overfladen begynder at falme eller slå sygelig brown, eller hvis du bemærker, at det synes at være strækker ud eller at nå, musling ikke får nok lys.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com