Indfødte New York blomstrende træer

September 3

Indfødte New York blomstrende træer

Når de fleste mennesker tænker på staten New York, tænker de på New York City. Men de fleste af Empire State er landdistrikter og skovklædte, og kan prale af bjergkæder som Adirondacks, Berkshires og Catskills. Disse områder er hjemsted for omkring 180 hjemmehørende arter af træer, hvoraf nogle giver spektakulære skærme af blomster samt ressourcer for tømmer, farvestoffer, mad og medicin. Mange sælges kommercielt som prydtræer.

Blomstrende kornel

Blomstrende Kornel er kendt for sin bred krone af prangende pink og hvid foråret blomstrer. Det vokser mellem 20 til 40 fod høj og producerer røde bær og scarlet efterår blade. Dens hårdt træ der bruges til at gøre spoler, remskiver, mallet hoveder og guldsmed blokke. Kornel har påstået medicinske værdi som godt. Indianerne brugte bark og rødder som et malaria middel, og dets kviste blev tygget for at blege tænder. Under den amerikanske borgerkrig, blev kogt kornel barken brugt som en erstatning for kinin. Bark bruges også til at gøre farvestoffer. Kornel har en bred indfødte distribution fra Texas til Florida, og mod nord til New York, Maine og dele af Canada.

Canadiske Serviceberry

Den canadiske serviceberry, undertiden kendt som shadblow serviceberry, er en lille understory træ, der kan vokse 20 fod eller højere. Det er hjemmehørende i nordøst og Atlanterhavskysten, spænder fra Maine til New York til så langt sydpå som Georgien. Det blomstrer længe-grafitmine hvide blomster, der efterfølges af små, rød, æble-lignende spiselige frugter. Det blomstrer mellem April og maj. Serviceberry, et medlem af Rosenfamilien, trives i solrige eller delvis overdækket træ-grænseområder, og foretrækker fugtig, men veldrænet jord. Det er en vigtig fødevare plante for fugle og andre vilde dyr, men det er sårbare over for sygdom og insekt problemer. Disse er dog normalt ikke, liv truer og skader er normalt blot kosmetisk. Det er bredt tilgængelig som en prydplante træ.

Fælles Pawpaw

Den fælles pawpaw kan vokse så højt som 40 fod og funktioner store, tropiske-lignende blade. Det blomstrer lilla, seks-grafitmine blomster, der vises før bladene gøre. Store, mørke-grøn eller gul frugt følger, lugten af som kan overvældende, når modning. Frugten er spiselig, men skal spises i små mængder, som det har været kendt for at forårsage alvorlige tarmsmerter i nogle mennesker. Det har en bred indfødte distribution i hele meget af det østlige USA, lige fra Texas til Florida op gennem dele af Canada, New York, Ohio og Pennsylvania. Det tiltrækker fugle og sommerfugle, og små pattedyr nyde noshing på frugt. Det har bred anvendelse som en prydplante træ.

Redbud

Redbud er flerårig og et medlem af familien ært. Det vokser op til 30 fod høje og funktioner pink blomster at blomstre i foråret i en iøjnefaldende display, som gør redbud en populær prydplante træ. Der er tre geografiske sorter af redbud, med den østlige redbud bliver hjemmehørende i New York og omgivende stater. Knopperne og blomsterne er spiselige og kan bruges i salater, brød og pandekager. Disse har en sur smag og er høj i vitamin C. Redbud træer foretrækker skyggefulde områder med fugtig, veldrænet jord.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com