Hvordan til at omarrangere TV snore på tværs af et rum

September 3

Hvordan til at omarrangere TV snore på tværs af et rum

Hvis du ejer et fjernsyn, har du sandsynligvis behandlet problemet med hvordan man kan skjule disse irriterende ledninger. En underholdningscenter fyldt med teknologiske gadgets kun forstærker problemet med ledning forvaltning. TV-ledninger er ikke kun grimme men også repræsenterer en trippende fare for småbørn og ældre. Den naturlige nysgerrighed af en ung kan have katastrofale følger, hvis han vælger at spille med TV snore. Omarrangering et virvar af ledninger gør for en sikrere, mere attraktive og mere effektiv beboelsesrum.

Instruktioner

•Flyt din underholdning center så tæt som muligt til stikkontakt og kabel strømstik. Hvis det er muligt, forsøge at undgå at køre forlængerledninger helt på tværs af lokalet.

•Bundle snore sammen med en zip-slips. Hvis du har masser af slæk i en ledning, gøre en sløjfe og binde det. Eller købe en kortere snor i en elektronikforretning.

•Hide væg-monteret TV snore med en plastik cover, der tillægger væggen. Vælg en farve, der blander godt med plads. Nogle fladskærms-tv'er har selv ledninger, der kan gå inde i væggen. Men ledninger inde i væggen gøre omarrangere mere besværlig i fremtiden.

Tips & advarsler

  • Kontroller ledninger og kabler regelmæssigt. Kigge efter skader snore og knivspids point. Vakuum bag dit underholdningscenter til at reducere støv oprustning.
  • Altid bruge en overspændingsbeskytter. Dette beskytter dine værdifulde elektronik og reducerer den brandfare, som et bundt af ledninger.
  • Brug ikke et tæppe til at skjule kabler og ledninger. Dette giver varme til at opbygge og kan beskadige ledningen eller starte en brand. For at holde børn sikkert, hold snore ud af syne og sætte dækker på ubrugte forretninger.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com