Trykimprægneret dæk reparation

November 14

Trykimprægneret dæk reparation

Regn, hagl, sne, varme, kulde og ultraviolet lys alle tage deres vejafgift på trykimprægneret dæk, begrænse deres levetid til 10 til 15 år afhængigt af dit niveau af forebyggende vedligeholdelse. Kontrollere dine dæk for vejr skader og dry rot, en svamp i vådt træ, der fører til splittelse og manglende terning-formede bidder. Angive inspektioner, enten årligt eller forud for en social sammenkomst, der kan understrege dæk med vægten af gæsterne.

Instruktioner

•Tag poppet negle med et koben i stedet for en hammer at undgå skæmmer deck overflade. Erstat med 2 1/2-tommer dæk skruer.

•Clamp ned nogen dæk boards curling op på grund af vejret skader. Føje 3-tommer dæk skruer for at fastgøre curling udgangen til tværbjælke.

•Få dæk boards med mindre skader på den ene side ved at vende dem. Fjerne negle med et koben eller skruer med en boremaskine. Flip dækket bord og refasten det med lidt længere galvaniseret dæk skruer.

•Få dæk boards med store dry rot ved at erstatte dem. Fjern søm eller skruer fra bestyrelsen og derefter bestyrelsen selv. Måle den beskadigede bord og så en udskiftning til størrelse. Installere udskiftning med dæk skruer.

•Få en tværbjælke viser manglende bidder på grund af dry rot af sistering det. Skåret en 2 af 8 bestyrelse trykimprægneret tømmer matchende længden af den dårlige tværbjælke. Fastgør det nye tværbjælke med 2 1/2-tommer dæk skruer parvis hver 3 fod til den kemisk-rådnet tværbjælke. Toenail enderne af udskiftning tværbjælke i slutningen strøer.

•Få en trykimprægneret dæk med for meget overflade hoppe ved at tilføje blokering. Udskårne stykker af 2 af 8 trykimprægneret tømmer til at passe mellem eksisterende strøer, sandsynligvis i stykker omkring 14 1/2 inches lang for strøer fordelt 16 inches på center. Nail disse blokerende stykker mellem alle strøer, modregning dem lidt til hinanden.

•Få en tør-rådnet indlæg af lidt løfte sin stråle med krydsfiner scraps, en slagge blok og en hydraulisk donkraft. Fjerne negle holder den beskadigede post til sin base. Skære et nyt indlæg fra 4 x 4 tømmer. Placer posten og kontrollere, at det er plumb. Negle 6 d galvaniseret søm i post base huller til at fastgøre den nye post. Fastgør post nærlys genbrug lag skruer, skive og nødder ved hjælp af en topnøgle. Fjerne støtte.

Tips & advarsler

  • Male cut enderne af enhver udskiftning bestyrelser eller indlæg med træ sealer at bevare dem..

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com